Çorum Valiliği’nden İşbirliği Protokolü

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’ nin himayesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çorum ASKF arasında kentte federasyona üye futbol ve diğer tüm branşlardaki kulüplerin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü üzerinden antrenör çalıştırmasına olanak sağlayan protokol imzalandı.

15 Ağustos 2023, Sal

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Protokol imza törenine Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Milli Eğitim Müdürümüz Abdullah Kodek, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar, Halk Eğitim Merkez Müdürü Sadık Efe ve Çorum ASKF Başkanı Ferhat Arıcı katıldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan ASKF Başkanı Ferhat Arıcı, “Sayın Valimizin amatör spor adına öncülüğünde devrim niteliğinde bir işe imza attık. Geçen sene imzaladığımız protokol sadece futbol kulüplerini kapsıyordu. Protokol sonrası şehrimizdeki lisanslı futbolcu sayısında yüzde 48 oranındaki artış ve yeni amatör spor kulüplerinin kurulmasında etkili oldu.protokolün bütün branşlara yayılması hususunda Sayın valimizin himayesinde yeni protokolümüzü imzaladık. Başta Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar, Milli Eğitim Müdürümüz Abdullah Kodek ve Halk Eğitim Merkez Müdürü Sadık Efe’ye amatör spor camiası adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.