28 Nisan 2022, Per>
Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen imza töreninde Gençlik ve Spor Bakanlığı, Valilik, Şırnak Belediyesi, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası, Şırnak ASKF ve UYAFA kurumları arasında iş birliği protokolü yapıldı.
Vali Ali Hamza Pehlivan, burada yaptığı konuşmada, turnuvaya 9 takımın katılacağını söyledi.
Şırnak'taki organizasyonda şampiyon takımın 2023 yılında Erzurum'daki UYAFA Palandöken Cup 2023 Futbol Turnuvası'nda ülkeyi temsil edeceğini dile getiren Pehlivan, gençlere imkân verildikçe her alanda başarı elde ettiklerini belirtti.
İmza törenine; Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar, Şırnak TSO Başkanı Osman Geliş, Şırnak ASKF Başkanı Murat Umaç, UYAFA Şırnak İl Temsilcisi Mehmet Emin Yürek ve Talat Akıl da katıldı.
Diğer Haberler
Muğla ASKF’den Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’a Ziyaret
Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mehme..
Konfederasyon’dan U16 Kadın Hokey Milli Takımı’na Ziyaret
Erzurum ASKF Genel Kurulu Yapıldı
Erzurum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) olağanüstü kongresinde, uzun yıllardır başkanlık görevini yürüten Selahattin..
Van ASKF Geleneksel İftarı
Gaziantep Amatör Spor Camiası İftarda Buluştu
Şanlıurfa ASKF Geleneksel İftarı