18 Nisan 2019, Per>
55'inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun ikinci etabı dün Tekirdağ-Çanakkale turu ile devam etti. 183.3 kilometrelik Tekirdağ-Eceabat olan ikinci etabını Bora-Hansgrohe takımının İrlandalı sporcusu Sam Bennett, 4 saat 11 dakika 48 saniyelik derecesiyle birinci tamamladı. Turun üçüncü etabı olan Çanakkale-Edremit arasındaki 122.6 kilometrelik parkuru bugün saat 11.30'da Çanakkale Valiliği önünden start aldı. Etabın startını Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve federasyon yetkilileri verdi. Vatandaşlar ve öğrenciler bisikletçilere ellerinde Türk bayrakları ile büyük ilgi gösterdi.
55'inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 21 Nisan Pazar günü İstanbul'da tamamlanacak. Dünyadaki tek kıtalararası bisiklet turuna katılan sporcular, 6 etap boyunca toplam 993,4 kilometre pedal çevirecek.
Diğer Haberler
2026 UEC Elit Avrupa Pist Bisikleti Şampiyonası Başladı
Konya Olimpik Velodromu’nda düzenlenen 2026 UEC Elit Avrupa Pist Bisikleti Şampiyonası başladı.
Türkiye Kadın Hokey Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu
Halkbank Kadınlar Türkiye Kupası Fenerbahçe Opet’in
Süper Kupa’da Şampiyon Fenerbahçe
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan Turkcell Süper Kupa 2025 finalinde Fenerbahçe, Galatasaray’ı 2-0 mağlup ederek ku..
90. Büyük Atatürk Koşusu Tamamlandı
Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 106. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 90. Büyük Atatürk Koşusu’nu kadınlarda Di..
Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun Acı Günü