Denizli Merkezefendi Belediyesi Cumhuriyetin 100'üncü yılında 63 Amatör Spor Kulübüne Yaklaşık 1 Milyon 500 bin TL Değerinde Malzeme Desteğinde Bulundu.

Törene, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun, Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, TFF Futbol İl Temsilcisi Cihan Çoban, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Denizli Şube Başkanı Bülent Fil, bine yakın amatör spor kulüp yöneticisi ve sporcusu katıldı.

18 Ekim 2023, Çar

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Spora her zaman katkı sağladıklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, törende yaptığı konuşmada; “Bu yıl Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin 100'üncü yılında 29 Ekim'den önce bu malzeme dağıtımını gerçekleştirmek istedik. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 63 kulübümüzün ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda hazırlamış olduğumuz spor malzemesi ve ekipmanlarını kulüplerimize teslim ettik. Spora yapılan yatırım ve gençlere yapılan yatırım çok önemli ve çok kıymetli. Amatör Spor Kulüplerinin sorunlarını ve ihtiyaçlarını her zaman dile getirerek destek olmaya devam ediyoruz.” dedi.

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “Sporun gelişmesi hepimizin büyük bir arzusu. Bu desteklerin artarak devam etmesini diliyorum. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'a spora ve sporcuya verdiği desteklerden ötürü şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Sporun gelişmesinde emeği olan herkese teşekkür eden Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen yaptığı konuşmada; " Spora ve sporcuya verilen desteklerin önemli olduğunu belirten Ceşen, böyle güzel desteklerle siz değerli sporcularımıza sahip çıkan Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan'a teşekkür ediyorum.”dedi.   

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.