20 Mart 2019, Çar>
ABD'nin Las Vegas şehrinde gerçekleştirilen Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonası'nda 61 kilogramda silkmede 146 kilogram kaldırarak dünya şampiyonu olan Yusuf Fehmi Genç için Ordu'nun Ünye ilçesinde karşılama töreni düzenlendi. Törene, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, AK Ünye Belediye Başkan adayı Hüseyin Tavlı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ile sporcunun ailesi, arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Şampiyon halterci, sınıf arkadaşları tarafından omuzlarda taşırken, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, sporcuyu alnından öptü.
Dünya Şampiyonu Yusuf Fehmi Genç, "Arkadaşlarımın ve ailemin beni karşılamasından çok memnun oldum. Duygularımı kelimelerle ifade edemiyorum. Çok mutluyum" dedi.
Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney de, "Sporcumuzu tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.
Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesi Müdürü Hüsamettin Aydemir ise, "Her zaman çabasıyla, mücadelesiyle, beyefendiliğiyle övündüğümüz Yusuf Fehmi Genç kardeşimizi tebrik ediyorum. Bizim göğsümüzü kabarttı. Okul olarak, Ünye olarak, Türkiye olarak güzel bir başarıya imza attı" şeklinde konuştu..
Diğer Haberler
Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun Acı Günü
1.Lig Kulüpler Birliği ve İstanbulspor A.Ş. Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun annesi Sebahat Sarıalioğlu’nun vefat et..
Dartta Tarihi Başarı
Tekvandocularımızdan 6 Madalya
Basketbolda Şampiyon Fenerbahçe Opet
Ankara’da düzenlenen 30'uncu Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda mücadele eden Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı, güçlü..
Kick Bokstan 39 Madalya
Milli Boksörlerimiz 9 Madalya ile Avrupa Şampiyonu