01 Temmuz 2019, Pzt>
Bursa'da yüzme eğitmeni Arzu Taşoğlu ile Çetin Arslan, 3 ay önce anlamlı bir proje için gönüllü olarak bir araya geldi. Engelli çocukların da yüzme ile hayata tutunmasını amaçlayan 'suda engelsiz yaşam' adlı proje için çeşitli hastaneler ile görüşen ikili, fiziksel engele sahip çocuklara yüzme eğitimi verebilme amacıyla ilk adımlarını attı. 10'un üzerinde fiziksel engelli çocuğun aileleriyle temasa geçen iki genç eğitmen, özel bir eğitim kurumunun havuzunda çocuklara ücretsiz eğitimler vermeye başladı. Haftanın bir günü, belli saatlerde ders alan bedensel engelli çocuklar, yüzme sporunun inceliklerini öğreniyor, hem de hayallerini gerçekleştirme fırsatı yakalıyor.
Diğer Haberler
Kung Fu Milli Takımımız Dünya Şampiyonu
Yelkencilerimizden 4 Madalya
A Milli Takımımız 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde Gürcistan’ı Mağlup Etti..
A Millî Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu dördüncü maçında Gürcistan'ı 4-1 yenerek hem play-off yo..
Yusuf Dikeç ve Mustafa İnan'dan Altın Madalya
Kadın ve Erkek Goalball Milli Takımlarımız Avrupa Şampiyonu
Finlandiya’nın Lahti kentinde düzenlenen IBSA Goalball Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Kadın ve Erkek Goalball Milli Tak..
Ayhancan DTM'de Şampiyon Olan İlk Türk Pilot Oldu