Erzurum’da Amatör Spor Haftası Kutlamaları ve Ödül Töreni Vali Okay Memiş’in katılımı ile yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliğince 3-9 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri Erzurum’da Vali Okay Memiş ve protokolün katılımıyla Havuzbaşı Kent Meydanından Yakutiye Kent Meydanına kadar kortej yürüyüşü ile başladı. Kortejin ardından sporcuların etkinlikleri ile devam etti.

06 Ekim 2022, Per

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Etkinliklere katılan başarılı sporcular ödüllendirildi. Ödül töreninde konuşan Erzurum ASKF Başkanı Selahattin Codur; ASKF olarak her zaman şampiyon sporcularla gurur duyduklarını ve kendilerini ödüllendirmekten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek tüm amatör sporcuların Amatör Spor haftasını tebrik etti.

Törende Ulusal ve Uluslararası alanda Erzurum’a ve ülkemize dereceler kazandıran başarılı sporcuların ödülleri Vali Okay Memiş, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Av. Ayşe Deniz Çelik, Emniyet Müdürü Levent Tuncer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Çelebi, Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, Palandöken Belediye Başkan Vekili Gürkan Sönmez, Erzurum ASKF Başkanı Selahattin Codur, Genel Sekreter Burhanettin Andiç, Yakutiye Belediyespor Asbaşkanı Sinan Taşkesenlioğlu ile Yakutiye İlçe Spor Müdürü Suat Yılmaz tarafından verildi.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.