08 Ekim 2013, Sal>
Büyükşehir Belediyesi, geleceğin sporcularını yetiştiren amatör spor kulüplerine yardımlarına devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda amatör kulüplere spor malzemesi yardımı yapan Büyükşehir Belediyesi, bu kez de maddi yardım yaparak amatör spora önemli bir destekte bulundu. Eskişehir’de faaliyet gösteren 54 spor kulübünün yöneticileri, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen törenle yardımları teslim aldılar. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Büyükşehir belediyesi olarak yasalar çerçevesinde amatör spora destek olmayı sürdüreceklerini belirterek "Umarım bundan sonra yaptığımız yardımlar giderek artar. Hepinize öncelikle gençlerle ilgilendiğiniz, onların vakitlerini en faydalı şekilde değerlendirmelerine fırsat sağladığınız için teşekkür ediyorum. Gençlerimiz kötü alışkanlıklar edineceklerine meşin yuvarlağın peşinden koşarak sağlıklı bir yaşam sürsünler” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler
Mersin ASKF’den Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar'a Ziyaret
Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı ve TASKK Genel Başkan Yardımcısı Mithat Ertaş, beraberinde yönetim ku..
Yozgat Valiliğinden 44 Amatör Spor Kulübüne Spor Malzemesi Desteği
Gaziantep’te Amatör E-Spor Ligi İçin Protokol İmzalandı
Burdur ASKF Başkanı Mehmet Şimşek, Genel Başkan Şener Aydın’ı Ziyaret Etti
Konfederasyon Dış İlişkiler Sekreteri ve Burdur ASKF Başkanı Mehmet Şimşek, TASKK Genel Başkanı Şener Aydın’ı Samsun'da ziyar..
Genel Başkan Şener Aydın, Van ASKF’yi Ziyaret Etti
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın, beraberinde Genel Sekreter Abdullah Albunar, Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Top, Mithat Er..
Denizli'de "Mahallemde Maç Var" Futbol Şöleni