EURO 2032’ye Türkiye ve İtalya Ev Sahipliği Yapacak

Akdeniz kültürünü paylaşan Türkiye ve İtalya, EURO 2032'ye ev sahipliği yapacak.

10 Ekim 2023, Sal

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve İtalya Futbol Federasyonu (FIGC) yeni dostluk köprüleri kurup futbol mirasına kalıcı bir katkı bırakarak bugüne kadar düzenlenen en iyi Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yapmak için güçlerini birleştirdi.

Ev sahipliğinin açıklandığı törende; TFF’yi temsilen İsviçre’ye giden delegasyonda TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yanında Konfederasyon Genel Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşlerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Ali DÜŞMEZ de yer aldı.

Ev sahipliğinin açıklandığı törende; TFF Başkanı Mehmet BÜYÜKEKŞİ, Başkan Vekili Mustafa ERÖĞÜT, Genel Sekreter Kadir KARDAŞ, Onursal Başkan Şenes ERZİK, 1. Başkan Vekili İbrahim BURKAY, 2. Başkan Vekili Yalçın ORHAN, Başkan Vekili Yusuf GÜNAY, Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm ÖZMEN, Ali DÜŞMEZ, Erman KALKANDELEN, Ramazan ÜÇDAN, Şafak MÜDERRİSGİL ve Türkiye’nin EURO 2032 adaylığındaki futbol elçisi olan Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan DEMİREL de yer aldı.

Türkiye’nin EURO 2032’de yapacağı ev sahipliğinin ülkemize kazandırılmasında gayretlerinden dolayı başta TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi olmak üzere yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder, Türk futboluna hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle başarılar dileriz.

 

TÜRKİYE AMATÖR SPOR KULÜPLERİ KONFEDERASYONU

 

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.