17 Ağustos 2018, Cum>
Gençlik ve Spor Bakanlığının koordinesinde hayata geçirilen “Futbolun Efsane İsimleri Gençlerle Buluşuyor” projesi kapsamında gençlerle buluşmak üzere Adıyaman’a giden eski milli futbolculardan Ali Gültiken, Oğuz Çetin, Hami Mandıralı ve Ergün Penbe, birinci gün etkinlikleri çerçevesinde, gençler ve amatör spor kulüplerinin temsilcileri ile buluştular.
Panele katılan efsane futbolcular daha sonra Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ramazan Okan Özcan ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ile birlikte şehir merkezinde yapılan yürüyüşe katıldılar. Yürüyüş boyunca esnaf ziyaretlerinde bulundular, vatandaşlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler. Program kapsamında ayrıca, işitme engelli sporcularla bir araya geldiler ve Spor-Der yönetimini ziyaret ettiler.
Efsane futbolcular daha sonra Adıyaman’ın geçmişte büyük başarılara imza atmış master sporcularıyla bir araya geldiler. Bu güzel buluşmada masterlar, efsane futbolculara forma hediye etti.
Daha sonra yine proje kapsamında efsane futbolcular Adıyamanlı genç futbolseverlerle gösteri maçında ter döktüler. TPAO tesislerinde düzenlenen maçların ardından, başarı gösteren takımlar ile sporculara kupaları takdim edildi, çeşitli hediyeler verildi.
Adıyaman Valisi Nurullah Kalkancı, Ali Gültiken, Oğuz Çetin, Hami Mandıralı ve Ergün Penbe’nin Adıyaman’a gelerek herkesi mutlu ettiğini belirterek, efsane futbolculara Nemrut Dağı’nda bulunan heykellerin sembollerinin bulunduğu çeşitli hediyeler verdi.
Diğer Haberler
Basketbolda Şampiyon Fenerbahçe Beko
Adem Asil, Avrupa Şampiyonu
Fenerbahçe Beko, Bir kez Daha Avrupa'nın En Büyüğü Oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda Şampiyon Galatasaray
Ziraat Türkiye Kupası final maçında, Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi.
Aysu Türkoğlu’ndan Tarihi Başarı
Bodrumlu 23 yaşındaki açık deniz yüzücüsü Aysu Türkoğlu, Ka’iwi Kanalı’nı 21 saatte geçerek bu kanalı geçen en genç Türk yüzü..
Trabzonspor U19, UEFA Gençlik Ligi'ni İkinci Tamamladı