10 Ocak 2013, Per>
Konya’da Atatürk kapalı spor salonunda hafta içi akşamları oynanan Futsal Ligi’nde 1.haftada alınan toplu sonuçlarda; Büyükler A Grubunda Anadolu Selçukluspor 1905 Ultraslanspor’u 11-4, Konya Monivaspor İhsaniye Gençlerbirliği’ni 4-3 yendi. B Grubunda ise Konya Yolspor Havzanspor maçını 7-4 kazandılar. U17 A Grubunda Araplarspor Karabağ Gençlerbirliği’ni 14-3, Teiaş Gençlik Konya Yolspor’u 3-1, Selçuklu Belediyespor’da Demirspor’u 8-2 yendiler. U17 B Grubunda Konya İdmanyurdu Havzanspor’u 6-4, Selçukspor Tümosanspor’u 6-5 ve İhsaniye Gençlerbirliği’de 1905 Ultraslanspor’u 12-4 yendiler. Bu sonuçlardan sonra; Büyüklerde Anadolu Selçukluspor ve Konya Yolspor, U17 de ise; Araplarspor ve İhsaniye Gençlerbirliği takımları ilk haftayı lider kapattılar.
Diğer Haberler
Muğla ASKF’nin 28. Başkanlar Kurulu Toplantısı Yapıldı
Genel Başkan Şener Aydın Diyarbakır ASKF’yi Ziyaret Etti
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Destek
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 2024-2025 sezonunda mücadele eden amatör spor kulüplerine yönelik nakdi yardım töreni,..
Genel Başkan Şener Aydın, Manisa ASKF’yi Ziyaret Etti
Genel Başkan Şener Aydın, beraberinde Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir ASKF Başkanı Efkan Muhtar ile birlikte Manisa ASKF’yi ..
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın’dan İzmir ASKF’ye Ziyaret
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Spor Malzemesi Desteği..
Malatya Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine 10 milyon TL değerinde spor malzemesi yardımı yaptı.