15 Temmuz 2011, Cum>
Gaziantep ASKF Başkanı Sayın Abdulkadir Gözegir başta olmak üzere yönetim kurulunun çabaları sonucu Gazikent sahası Şehitkamil Belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından hizmete açıldı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, spora büyük yatırım yaparak gençlerin emrine futbol sahasını sundu. Gazikent’te yapılan futbol sahasının açılışı muhteşem bir törenle yapılarak, amatör takımların hizmetine sunuldu. Sahanın açılışı ile birlikte, 2010–2011 sezonunda şampiyon olan takımlara kupaları, 63 amatör takıma malzeme yardımında bulunuldu. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından yaptırılan ve amatör takımların hizmetine sunulan Gazikent Futbol Sahası’nın açılışına Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Özel İdare Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Menderes Karaduman, AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Şamil Tayyar, Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Nuri Öcal, Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcıları, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Memik Terlemez, AK Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyeleri, ASKF Başkanı Abdülkadir Gözegir, Futbol İl Temsilcisi Güngör Sönmez, ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri, amatör takım temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Başkan Fadıloğlu; “Gençlerimizin Her Zaman Yanlarındayız” ASKF Başkanı Gözegir; “Rıdvan Başkan, Bu Sahayı Yaparak Sözünü Yerine Getirmiştir” Kısa adı ASKF olan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdülkadir Gözegir, yaptığı konuşmada ise, “Gaziantep’te 63 amatör takımımız faaliyet gösteriyor. Malesef maddi ve manevi sıkıntılar içerisinde gençlere spor yaptırıyor. Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı ve Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun yapmış oldukları malzeme yardımları, onlara manevi olarak büyük destek oluyor. Manevi yapılacak desteklerde vergi muafiyeti olarak yardım yapan sanayiciye geri dönecektir. Takımlarımız deplasman maçlarına gitmek için büyük sıkıntılar çekiyor. Yerel yönetimlerden araç desteği istiyoruz. Eğer araç desteği sağlanırsa, takımlarımız deplasman maçlarına giderken bu sıkıntıdan kurtulmuş olacaklar. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu her katıldığı platformda, spora destek olacağı yönünde sözler veriyor. Bugün bu sahayı yaparak sözünü yerine getirmiştir. Kendisine teşekkür ediyorum. Desteğinin devam etmesini istiyoruz” şeklinde konuştu. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, spora büyük yatırım yaparak gençlerin emrine futbol sahasını sundu. Gazikent’te yapılan futbol sahasının açılışı muhteşem bir törenle yapılarak, amatör takımların hizmetine sunuldu. Sahanın açılışı ile birlikte, 2010–2011 sezonunda şampiyon olan takımlara kupaları, 63 amatör takıma malzeme yardımında bulunuldu.
Diğer Haberler
Hatay’da Amatör Spor Kulüpleri’ne Spor Malzemesi Desteği
Konfederasyondan, Hatay’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine, spor malzemesi desteği verildi.
Kocaeli ASKF’nin 17. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 17. olağan genel kurulu 25.05.2025 tarihinde Atatürk Spor Salonu’nda 1250 deleg..
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Tarafından Organize Edilen “Mahallemde Maç Var” Futbol T..
Denizli ASKF’nin proje paydaşı olduğu, Denizli ASKF ile Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından organizasyonu gerçekleştirile..
Sakarya ASKF’den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a Ziyaret
Denizli ASKF’den Gençlik ve Spor İl Müdürü’ne Ziyaret
Denizli ASKF Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atanan Süleyman Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.
Konya’da “Selçuklu’nun Yıldızları” Ödül Töreni Gerçekleştirildi