19 Şubat 2019, Sal>
Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvaya İzmir, Aydın, Manisa, Çanakkale ve Denizli’den katılan 360 yarışmacı iki gün boyunca mücadele etti. Turnuva; Süper Minikler, Minikler, Yıldızlar, Gençler, Açık olmak üzere 5 kategoride yapıldı. 16-17 Şubat tarihlerinde düzenlenen turnuvanın başhakemliğini ise Gaziemir Belediyesi Satranç Kursları Koordinatörü Aydın Kara yaptı.
İki gün süren Gaziemir Belediyesi Satranç Turnuvası’nda dereceye girenlere madalya, kupa ve ödülleri düzenlenen törenle verildi. Her kategorinin birincisine kupa, madalya, bisiklet; ikicisine kupa, madalya, satranç saati; üçüncüsüne kupa, madalya ve satranç takımı verildi. Ayrıca turnuvaya katılan tüm yarışmacılara katılım belgesi, madalya ve satranç takımı verildi.
Diğer Haberler
2026 UEC Elit Avrupa Pist Bisikleti Şampiyonası Başladı
Konya Olimpik Velodromu’nda düzenlenen 2026 UEC Elit Avrupa Pist Bisikleti Şampiyonası başladı.
Türkiye Kadın Hokey Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu
Halkbank Kadınlar Türkiye Kupası Fenerbahçe Opet’in
Süper Kupa’da Şampiyon Fenerbahçe
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan Turkcell Süper Kupa 2025 finalinde Fenerbahçe, Galatasaray’ı 2-0 mağlup ederek ku..
90. Büyük Atatürk Koşusu Tamamlandı
Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun Acı Günü
1.Lig Kulüpler Birliği ve İstanbulspor A.Ş. Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun annesi Sebahat Sarıalioğlu’nun vefat et..