04 Temmuz 2025, Cum>
7405 Sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanunu’nun yürürlüğe girmesiyle birlikte, spor kulüpleri ile spor ananim şirketlerinin her türlü işlem ve faaliyetlerindeki denetim ve sorumluluğun Gençlik ve Spor Bakanlığı, Rehberlik ve Denetim Başkanlığına verilmesi nedeniyle, yapılacak denetime esas teşkil eden konularda, Bakanlık müfettişlerinin bilgilerini artırmak, kişisel ve mesleki bilgilerine katkı sağlanması amacıyla 29 Haziran – 04 Temmuz tarihlerinde Çanakkale GSB Güzelyalı Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi’nde “Müfettiş Gelişim Eğitimi” düzenlendi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanlığınca Çanakkale Güzelyalı Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde düzenlenen “Müfettiş Gelişim Eğitim Semineri” nde 7405 sayılı kanun kapsamında Amatör Spor Kulüpleri ve Spor A.Ş. lerin denetimleri hakkında bilgilendirme sunumu TASKK Genel Sekreteri Mali Müşavir Abdullah Albunar tarafından yapıldı.
Seminerde eğitici olarak TASKK Genel Sekreteri Abdullah Albunar’ın yanı sıra, YMM Odası Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Başkanı Zeki Aytekin ile Köker YMM ve Bağımsız Denetim A.Ş.’den Rahmi Uygun da yer aldı.
Diğer Haberler
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Çanakkale Zaferinin 111. Yılı
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 111. yılında bu büyük zafere imza atan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile..
Kadir Geceniz Mübarek Olsun
Gaziantep ASKF Başkanı Av. Ömer Alper Köroğlu, Konfederasyonu Ziyaret Etti
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun
Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan Konfederasyonu Ziyaret Etti
Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Konfederasyonu ziyaret etti.