25 Haziran 2018, Pzt>
Törende bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Cemil Şensöz; “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıp sporu bir yaşam biçimi haline getirmelerini sağlamak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanımız, Amatör Futbol Kulüplerine maddi destek sözü vermişti. Geçtiğimiz ekim ayında malzeme yardımında bulunan Bakanlığımız amatör kulüplerimize verdiği önemi bir kez daha göstermiş ve 44 amatör futbol kulübümüze toplam 233.000 TL maddi destekte bulunmuştur. Amatör kulüplerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Hatay ASKF Başkanı Mehmet Öztürk ise; “Kulüplerimizin çok büyük maddi sıkıntılar çektiği bugünlerde desteklerini kulüplerimizden esirgemeyen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın BAK'a, Spor Genel Müdürümüz Mehmet BAYKAN'a, ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali DÜŞMEZ'e desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, bu maddi yardımın adeta ilaç gibi geldiğini söylemek istiyorum.” dedi.
Törende amatör kulüplere yapılacak nakdi yardım için hazırlanan 233.000.-TL’lik sembolik yardım çeki Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Cemil Şensöz tarafından Hatay ASKF Başkanı Mehmet Öztürk’e teslim edildi.
Diğer Haberler
Mersin’de Amatör Spor Haftası Kapsamında “EN”ler Ödül Töreni Düzenlendi
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Konfederasyonumuz iş birliğinde, 81 ilde gerçekleştirilen “Amatör Spor Haftası” kapsamında, Mer..
Hatay’da “EN”ler Ödül Töreni Düzenlendi
Hatay ASKF tarafından 2024-2025 Sezonunda Ülkemizde, Avrupa’da ve Hatay’da derece yapan spor kulüplerine ve sporculara “Yılın..
Denizli’de “Cumhuriyet Kupası ve TASKK 45. Yıl Atışları” Düzenlendi
Bingöl’de “Amatör Spor Haftası” Kapsamında “EN”ler Ödül Töreni Düzenlendi..
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Konfederasyonumuz iş birliğinde, 81 ilde gerçekleştirilen “Amatör Spor Haftası” kapsamında, Bin..
Denizli’de “Amatör Spor Haftası” Düzenlendi
Konfederasyon’dan Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın’a Ziyaret