Gençlik ve Spor Bakanlığından Kastamonu'ya 350 Milyon TL'lik Gençlik Ve Spor Yatırımı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kastamonu’ya 350 milyon liralık gençlik ve spor yatırımı yapacak. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, amaçlarının her şeyin en güzeline layık olan Türk insanının yatırımlara erişilir kılmak olduğunu belirterek, ‘’Türkiye olarak sadece bu coğrafyanın değil, insanlığın umudu olmaya devam edeceğiz’’ diye konuştu.

19 Ekim 2020, Pzt

Anasayfa / Haberler / Spor Haberleri

İlk olarak Kastamonu Valiliği ziyaretinde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'nu, Kastamonu Valisi Avni Çakır ve sporcular çiçekler ile karşıladı.

Valilik ziyareti sonrasında, Kastamonu Belediyesi’ne de bir ziyaret gerçekleştiren Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu burada daire amirleri ve kurum personeli tarafından karşılandı. Ziyarette Belediye Başkanı Op.Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Bakan Kasapoğlu’na Kastamonu ile ilgili brifing verdi.

Bakan Kasapoğlu, Kastamonu'da Hasan Doğan Spor Kompleksi'nde düzenlenen yatırım protokolü imza töreninde konuştu.

Bakan Kasapoğlu, Türkiye'nin zirve iddiası olduğunu belirterek, "Bu iddiayı sözle değil, icraatla, aksiyonla ortaya koyan bir hükümet var. Hamdolsun, geldiğimiz noktada ülkemizin neresine gidersek gidelim, her türlü imkanın çok farklı noktalara gitmiş olmasının mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Kastamonu'ya önemli spor tesislerinin yapıldığını kaydeden Bakan Kasapoğlu, "Hasan Doğan Spor Tesisindeyiz. Kastamonu'muzun pek çok branşta sporcusuna, halkına hizmet eden ve geleceğe yönelik umutlarımızı diri tutan bir tesis. Buna benzer pek çok tesis Kastamonu'muzun merkezi ve ilçelerinde yükselmiş. Bu anlamda sporda iddialarımızı yukarılara taşıdık" diye konuştu.

"Sporcu sayısında farklı branşlarda gerek ulusal, gerekse uluslararası başarı var. Bu başarıda emeği olan herkesi tebrik ediyorum. Bizim iddiamız sadece bu günler değil. Biz hem bugünleri hem de yarınları önemsiyor ve bunun için çalışıyoruz. Sadece bu ülke, bu coğrafya değil, nerede ihtiyaç varsa Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde zulüm olan bölgeler başta olmak üzere el uzatan, dost olan bir ülke konumundayız. Bizim geleneğimizde devraldığımız emanette var olan bir husus. İnşallah sizlerle birlikte devraldığımız bu kutsal emaneti daha yukarılara taşıyarak daha sonra da gençlerimize emanet edeceğiz. Gençlik bu ülkenin en büyük imkanı, en büyük umudu. 20 milyon gençle Türkiye, dünyanın en genç nüfuslarından, Avrupa'nın ise en genç nüfusuna sahip ülke."

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın Kastamonu ziyaretlerinde Kastamonu ASKF Başkanı Adem Keloğlu ve yönetim kurulu da hazır bulundu ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.