Genel Başkan Ali DÜŞMEZ, Bilecik Valisi Şefik AYGÖL’ü Ziyaret Etti

TASKK Genel Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez Bilecik Valisi Şefik AYGÖL'ü makamında ziyaret etti.

02 Şubat 2024, Cum

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Ziyarette Genel Başkan yaptığı konuşmada; Amatör sporun önemi, yapılan yatırımlar ve sürmekte olan 2023/24 Futbol sezonu ile ilgili detaylara yer vererek kendisini ve heyetini misafir ettiği için Bilecik Valisi Şefik Aygöl’e teşekkürlerini sundu.

Amatör sporların gençlerin ruhsal ve fiziksel gelişimindeki önemine vurgu yapan Vali Aygöl, Bilecik'deki spor yatırımları hakkında bilgi verdi.

Vali Aygöl, ziyaretleri sebebiyle Ali Düşmez ve heyetine teşekkür etti.

Ziyaretin ardından verilen yemekte Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, İlçe Belediye Başkanları, Bilecik Kaymakamı Ömer Faruk TUNCER, Emniyet Amiri, Jandarma Komutanı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun, TASKK ve İASKF temsilcileri ile bölge amatör spor kulüpleri eşlik etti. 

Yapılan ziyaret sonrasında Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin heyeti ağırladı. Osmaneli İlçesinde amatör spora yapılan hizmetler ve projeler hakkında Başkana bilgi verirken, amatör spora katkılarından ve çalışmalarından dolayı kendisine teşekkürlerini iletti. Samimi bir havada gerçekleşen görüşmede Genel Başkan Ali Düşmez ve Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin karşılıklı hediyelerini takdim etti.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.