Genel Başkan Ali Düşmez Bursa’da Taban Birlikleri İle Buluştu

Genel Başkan Ali Düşmez, Türkiye Saha Komiserleri Derneğinin Bursa’da düzenlediği toplantıda futbolun taban birlikleri ve sporun paydaşları ile buluştu. TFSKD tarafından organize edilen toplantı, bir süre önce vefat eden Genel Merkez Kurucusu ve 3.Dönem Başkan Yardımcısı Metin Altay anısına düzenlendi.

27 Eylül 2021, Pzt

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

TASKK Genel Başkanı ve TFF Başkanvekili Ali Düşmez yapmış olduğu konuşmada böyle bir toplantıyı organize ettikleri, sporun paydaşlarını bir araya getirdikleri ve çözüm gerektiren konular noktasında bu imkanı tanıdıkları için Türkiye Saha Komiserleri Derneği’ne teşekkür ederken taban birliklerinin birlik ve beraberlik içerisinde olmasının önemini vurguladı. Tüm alt liglerin sağlıklı bir şekilde oynanması için taban birlikleri ile birlikte katkı veren tüm paydaşlara TFF Başkanı ve Yönetim Kurulu adına teşekkür eden Ali Düşmez, samimi duygularla hizmet eden sporun paydaşlarının bu anlayışının katlanarak devam etmesi gerektiği ve bu anlayışla hareket edildiği takdirde sporun ülkemizde yayılarak kalkınmasının mümkün olabileceğini belirtti.  Ülkemizde gençlerimize hizmet vererek onların faydalı bireyler olmasının hepimizin iyi niyetli ve koordineli çalışmasının sonucu olabileceğini belirten Ali Düşmez BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ sloganını yineleyerek büyük ailenin fertlerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Türkiye Saha Komiserleri Derneği Genel Başkanı Hüseyin Doğan ise yaptığı konuşmada saha komiserlerimizin bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlere daima destek olan TASKK Genel Başkanı ve TFF Başkanvekili Ali Düşmez’e teşekkür etti.

Toplantıya; Bursa Yenişehir ilçe Belediye Başkanı Davut Aydın, Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Nurullah Yıldız, Bursa ASKF Başkanı Osman Kılıç, Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul, TFFHGD Bursa Şube Başkanı Özgür Uçak, TFF Bursa Bölge Müdürü Atilla Dönmez, TÜFAD Bursa Şube Başkanı Metin Begüm katıldı.

Türkiye Saha Komiserleri Derneği Genel Başkanı Hüseyin Doğan tarafından taban birliklerine yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Ali Düşmez’e plaket verildi.

 

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.