Genel Başkan Ali Düşmez İstanbul ASKF’de Güven Tazeledi

İstanbul ASKF’nin 15 Haziran 2023 Perşembe günü yapılan 18. Olağan Genel Kurulunda TFF İcra Kurulu Üyesi, TASKK Genel Başkanı Ali DÜŞMEZ İstanbul ASKF Başkanlığına yeniden seçildi.

16 Haziran 2023, Cum

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Divan Başkanlığını TASKK Genel Sekreteri Abdullah Albunar‘ın yaptığı 18. Olağan Genel Kurulda 2034 delegeden 1704’ünün katılımı ile gerçekleştirilen ve seçime tek liste ile giren Ali DÜŞMEZ İstanbul ASKF Başkanlığına 5. kez yeniden seçildi.

 Genel Kurula,  İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Av. Dr. Aslan Abit UĞUZ, Türkiye Hokey Federasyonu Başkan Vekili ve TASKK Onur Kurulu Üyesi Bayram YÜKSEL, Yalova ASKF Başkanı Tamer ERBUL,  Onur Kurulu Başkanı Kemal Bektaş, Onur Kurulu Üyesi Ercan Benian, çok sayıda davetli, kulüp başkanları, yöneticiler, basın temsilcileri ile sporcular katıldı.

Ali Düşmez yaptığı konuşmada, amatör spora ve kulüplerimize yaptıkları hizmetlerden söz etmektense yapacakları hizmetler için konuşmak gerektiği ifade etti. Konuşmasında daima hizmete devam edeceğini ifade ederken, tüm kulüplerimize desteklerinden ve Genel Kurula iştirak etmelerinden ötürü teşekkür ederek Genel Kurulun hayırlı olmasını diledi.

Divan Başkanı genel kurula katılamayan ve telgraf gönderen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın BAK, Konya Milletvekili Mehmet BAYKAN ile TFF Başkanı Mehmet BÜYÜKEKŞİ'nin telgraflarını genel kurula okuyarak teşekkür etti.

Genel kurul gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra seçimlere geçildi. 

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından bir konuşma yapan Düşmez, katılımın yüksek olmasından dolayı tüm delegelere teşekkürlerini sundu. Şahsı adına ve Federasyon Yönetim Kurulu olarak daima amatör kulüplerimize faydalı olabilmek için gece gündüz çalışacaklarını ifade eden Düşmez, bu Genel Kurulun delegelerimiz, kulüp başkan ve temsilcilerimiz ile beraber herkesin başarısı olduğunu sözlerine ekledi.

Konuşmasının sonunda Başkan Ali Düşmez bir kez daha Genel Kurulun tüm amatör camiasına hayırlı olmasını dileyerek sözlerine son verdi.

İstanbul ASKF Yönetim Kurulu Asıl üyeleri; Ali M. TANRIYAŞÜKÜR, Asım ÖZDEMİR, Ali YAZLI, İbrahim MAMATİ, M. Cemalettin İNANÇ, Eşref ŞENEROĞLU, Bülent ZENT, Metin ÇIRPAN, Behram KAÇAR, Gökhan CEYHAN, Hasan GÖKÇE, Ali TONTA, Ufuk TATAR, Ekrem KÖSE, Timur KOÇ, Zafer ÖZTÜRK, Cevat AY, İhsan DEĞER, Vedat DÖNMEZ, Burak Tahir ATEŞ, Hüseyin GÜLER, Yasin KOÇ, Nasır SÜLEYMANOĞLU, Suat ÜZÜMCÜ, Bülent PARLAKKILIÇ, Mustafa TÜRLÜ, Feramuz ERDİN, Bayram GÖLCÜK, Cenk Hilmi KILIÇ, Sevim SERBEST, Mehmet AYVAZ, Şenol YURTSEVEN, Muharrem ÖZEN, Yusuf BAYCAN, Veysel ATEŞ, Muzaffer KARAMEŞE.

Denetim Kurulu Asıl üyeleri; Coşkun TOSUN, Tuncer YILMAZ, Ali Fahir BEKTAŞ, Mehmet Cem ÖZEL, Gökhan CAN, Adnan GÜVEN, Haşim İSKENDER.

Disiplin Kurulu Asıl üyeleri ise; Yenal YIĞRIK, Varol AYDIN, Yunus Usta HABİPOĞLU, Şenol DEMİROLUK, Hamit CEVAHİR, Önder AKPINAR, Adem SÜLEYMANOĞLU, Sami KAYA, Coşkun OKUR, Remzi ERCAN, Ali BAYTEKİN, Ahmet AĞIRMAN, Levent DİLAVER şeklinde oluştu.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.