07 Haziran 2021, Pzt>
Toplantıda konuşan Genel Başkan herkesten işine canla başla sarılmalarını istedi. kesinlikle rehavete kapılmadan çalışmaları gerektiğini kaydeden Düşmez “Bizler zaten bu görevlere gelirken şu olacağız, bu olacağız diye düşünmedik. Hizmet ve gönüller için burada olmalıyız. Mevlana’nın sevdiğim çok güzel bir sözü vardır, ne kadar söz varsa düne ait, şimdi yeni şeyler söylemek lazım. Çünkü dün dünde kalmıştır. Ben onu yok sayıyorum. Ben bugüne kadar yapılanların üstüne oturmadım. İyi niyetle, samimiyetle az olsun, öz olsun, doğru olsun istedik. Rakiplerimizi, bize oy vermeyenleri de baş üstüne koyduk. Biz bu yaptıklarımızla, doğrularımızla bugüne geldik” dedi.
Toplantıda ayrıca liglere de değinen Genel Başkan, Bölgesel Amatör Lig (BAL) ile ilgili karar alırken sağlığı ön plana aldıklarını dile getirerek "Bizim niyetimiz başından beri oynatmaktı ve sonunda da az bir sayıyla da olsa BAL'ı oynatıyoruz. Başından beri ne düşünüyorsak sonunda da istediğimizi bu formülle yaptık. Sağlığın en önde olduğunu düşünerek karar veriyoruz." ifadesini kullandı.
Toplantıda söz alan katılımcılar yapılan hizmetlerden ötürü Genel Başkan Ali Düşmez’e teşekkür ederken yapılacak Genel Kurul ve sonrasında da daima arkasında ve destek olacaklarını belirttiler. Toplantı sonunda Orhan Saka Amatörler Evi önünde birlikte toplu resim çekildi.
Diğer Haberler
Genel Başkan Şener Aydın Diyarbakır ASKF’yi Ziyaret Etti
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın, Diyarbakır ASKF’yi ziyaret etti.
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Destek
Genel Başkan Şener Aydın, Manisa ASKF’yi Ziyaret Etti
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın’dan İzmir ASKF’ye Ziyaret
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın, İzmir ASKF Başkanı Efkan Muhtar’ı ziyaret etti.
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Spor Malzemesi Desteği..
Konfederasyon Yönetim Kurulu Toplantısı Şanlıurfa’da Yapıldı