25 Kasım 2019, Pzt>
Borsa İstanbul Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen forumun açılış törenine; Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu üyesi Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekilleri Mehmet Baykan, Erdal Bahçıvan, Yılmaz Büyükaydın, Yönetim ve İcra Kurulu üyeleri Ali Düşmez, Hamit Altıntop, Yönetim Kurulu üyeleri Alkın Kalkavan, İsmail Erdem, Genel Sekreter Kadir Kardaş, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kulüpler Birliği ve Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, kulüp başkanları, Türk ve yabancı futbol adamları ile yetkililer katıldı.
Etkinlik anısına Borsa İstanbul'da günün işlemlerinin başlatılmasını temsil eden gong töreni, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, TFF Başkanı Nihat Özdemir, Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erişah Arıcan, Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla'nın katılımıyla gerçekleştirildi.
Diğer Haberler
Hatay’da “EN”ler Ödül Töreni Düzenlendi
Hatay ASKF tarafından 2024-2025 Sezonunda Ülkemizde, Avrupa’da ve Hatay’da derece yapan spor kulüplerine ve sporculara “Yılın..
Denizli’de “Cumhuriyet Kupası ve TASKK 45. Yıl Atışları” Düzenlendi
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun 45. Kuruluş yıl etkinlikleri kapsamında Denizli ASKF, “Cumhuriyet Kupası ve ..
Bingöl’de “Amatör Spor Haftası” Kapsamında “EN”ler Ödül Töreni Düzenlendi..
Denizli’de “Amatör Spor Haftası” Düzenlendi
Konfederasyon’dan Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın’a Ziyaret
Ağrı’da “Amatör Spor Haftası" Kapsamında “EN”ler Ödül Töreni Düzenlendi..