Genel Başkan Ali DÜŞMEZ, Yalova’da Spor Camiası İle Bir Araya Geldi

TASKK Genel Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez Yalova’da spor camiasıyla bir araya geldi.

02 Şubat 2024, Cum

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen buluşmaya Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul ve amatör spor kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Genel Başkan Ali Düşmez, “81 ilde varız. Siyasette ve başka hiçbir STK’da olmayan bir kurum Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu. Ben başkanı olarak arkadaşlarımla birlikte yaptığımız bu işten gurur duyuyorum. Çünkü siyaset üstü bir kurum, onu da özellikle vurgulamak isterim” dedi. Düşmez, spora katkılarından dolayı da Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’a teşekkür etti.

Tutuk ise spora her zaman destek olduklarını belirterek şöyle konuştu:

“Ben de bir milli sporcuyum, ben de spor camiası içindeyim. Amatör sporlara gerçekten çok önem veriyorum. Değerli Genel Başkanım Ali Düşmez’in uzun yıllardır yaptığı çalışmalarda da Amatör Spor Kulüplerinin nerelere geldiğini biliyoruz. Kendilerine başta binamız olmak üzere değerli spor camiasına katkılarından dolayı da teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından Tutuk ve Düşmez birbirlerine karşılıklı hediye takdiminde bulundu.

Genel Başkan Ali Düşmez, Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul’a yeni yapılan ASKF binası ve amatör spora katkılarından ötürü ayrıca teşekkür etti.

Verilen kahvaltıya Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, Yalova Ziraat Odası Başkanı Şaban Beşli, Yalova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Necati Erbul, Yalova Minibüsçüler Odası Erhan Baş ve spor camiasının temsilcileri katıldı.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.