15 Temmuz 2011, Cum>
Dicle Üniversitesi Kongre Merkezi'ndeki konferansa Gençlik ve Spor İl Müdürü İslam Çetin, TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan, Dicle Üniversitesi BESYO Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Büyükbayram, BESYO'daki öğretim görevlileri ve öğrenciler, Diyarbakır'daki spor adamları ile spor taban birliklerinin yöneticileri katıldı.
Dicle Üniversitesi BESYO Öğretim Görevlisi ve Süper Lig Hakemi Nihat Mızrak'ın moderatörlüğünde yapılan konferansta konuşan Mehmet BAYKAN, Diyarbakır'daki lisanslı sporcu sayısının artması halinde bunun diğer yatırımlara da olumlu yönde yansıyacağını söyledi. BAYKAN, "Diyarbakır'da çok önemli bir genç nüfus potansiyeli var. Ne yazık ki bu durum lisanslı sporcu sayısına yansımamaktadır. Lisanslı sporcu sayısı ile genç nüfus oranı doğru orantılı değil. Her şeyden önce bunun düzeltilmesi lazım. Bu yapılırsa buna paralel olarak spordaki yatırımlar kaçınılmaz olur ve daha fazla tesis yapılır" dedi.
Diğer Haberler
Mersin Tarsus Belediyesi'nden Amatör Spor Kulüplerine 5 Milyon TL Destek
Mersin Tarsus Belediyesi ilçede faaliyet gösteren 47 amatör spor kulübüne toplam 5 milyon TL destek sağladı.
Tekirdağ ASKF İle İrmet Hospital Arasında Sağlık Hizmet Protokolü İmzalandı
Tekirdağ ASKF binasında düzenlenen imza töreninde, İrmet Hospital Kurumsal Pazarlama ve İletişim Müdürü Özge Üngüt ile Tekird..
Çorum'da U11 ve U12 Ligleri Kupa ve Madalya Töreni Gerçekleştirildi
Çorum ASKF tarafından düzenlenen 2025-2026 sezonu U11 ve U12 Ligleri Kupa ve Madalya Töreni, büyük bir coşku ile gerçekleştir..
Konya’da TFF 2025-2026 Sezonu U11, U12 ve U13 Ligleri Final Programı Şenlik Havasında..
Konya’da üç ay boyunca devam eden, geleceğin yıldız adayları minik futbolcuların sahaya koyduğu üstün performans ve futbol şö..
Kocaeli ASKF Tarafından 2025-2026 Sezonu Kupa ve Ödül Töreni Düzenlendi
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 2025-2026 sezonu ödül töreninde, farklı branşlarda başarı elde eden kulüpler ve..
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine 30.480.000 TL Nakdi Destek..
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 2025-2026 spor sezonunda mücadele eden amatör spor kulüplerine yönelik nakdi destek tö..