16 Temmuz 2011, Cmt>
Cumhuriyetimizin 87. Konfederasyonumuzun kuruluşunun 30. Yılında Türkiye’de sporun tüm dallarında başarıları artırma hedefiyle yol almak, bu yolda; sporla bilfiil uğraşan ve bu konuda eğitimler sunan yol arkadaşlarımızın gelişimine katkıda bulunmak önceliğimizdir. Bu vizyon çerçevesinde, gerek yerel yönetimler, gerekse merkezi yönetimlerle işbirliğini güçlü tutmak, ortak çalışmalara imza atmak önem taşır. Uluslararası alanda Türk spor dünyasının başarılarını da amatörlükten profesyonelliğe ilerleyen yolda göstermek, bu süreci başarılı işbirlikleri ve katılımlarla taçlandırmak TASKK için öncelikli hedeflerdendir. Hedefimiz; Türkiye’nin bütününde, herkesin, ilgi duyduğu her türlü sporla amatörlükten başlayarak ilgilenebilmesini sağlayacak bir yapı oluşturmak, bu yapıyı teknik imkanlar, tesisler, etkinlikler gibi motivasyon unsurlarıyla daha da pekiştirmektir.
Nice 30. Yıllar dileğiyle.
Diğer Haberler
Konya’da 2026 İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti Açılış Töreni Düzenlendi..
İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Forumu (ICYF) tarafından 2026 yılı İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Gençlik Başkenti ilan ed..
Batman Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine 6,6 Milyon TL Destek
Muğla ASKF’den Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’a Ziyaret
Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mehme..
Konfederasyon’dan U16 Kadın Hokey Milli Takımı’na Ziyaret
TASKK Genel Başkan Vekili ve Konya ASKF Başkanı Remzi Ay, Temmuz ayında ülkemizde Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenecek o..
Erzurum ASKF Genel Kurulu Yapıldı
Erzurum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) olağanüstü kongresinde, uzun yıllardır başkanlık görevini yürüten Selahattin..
Van ASKF Geleneksel İftarı