28 Nisan 2015, Sal>
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Göztepe, sahasında oynadığı karşılaşmada Kırklarelispor'u 3-1 mağlup ederek PTT 1. Lig'e yükselme başarısını gösterdi.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta son 2 haftaya lider giren İzmir ekibi, rakibini yendiği haftada, Bandırmaspor'un da puan kaybetmesiyle şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-kırmızılı takım, bu sonuçların ardından, 2012-2013'te veda ettiği 1. Lig'e 2 sene sonra tekrar döndü.
Bakan Çağatay Kılıç’tan tebrik mesajı
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğunu ilan eden Göztepe’yi tebrik etti.
Bakan Çağatay Kılıç, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bu sezon gösterdiği başarılı performansla PTT 1.Lig’e çıkma başarısını gösteren Göztepe’yi kutluyorum. İzmir, taraftarların futbol sevgisiyle ve kulüplerin futbola verdiği önemle Spor Toto Süper Lig’de bir takımının olmasını fazlasıyla hak ediyor. Ülke futbolunun güzide kulüplerinden olan Göztepe’yi ilerleyen yıllarda Spor Toto Süper Lig’de görmeyi temenni ediyor, başarıda emeği geçen sporcuları, teknik kadroyu ve bütün Göztepe camiasını tebrik ediyorum.”
Diğer Haberler
Kung Fu Milli Takımımız Dünya Şampiyonu
Yelkencilerimizden 4 Madalya
A Milli Takımımız 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde Gürcistan’ı Mağlup Etti..
A Millî Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu dördüncü maçında Gürcistan'ı 4-1 yenerek hem play-off yo..
Yusuf Dikeç ve Mustafa İnan'dan Altın Madalya
Kadın ve Erkek Goalball Milli Takımlarımız Avrupa Şampiyonu
Finlandiya’nın Lahti kentinde düzenlenen IBSA Goalball Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Kadın ve Erkek Goalball Milli Tak..
Ayhancan DTM'de Şampiyon Olan İlk Türk Pilot Oldu