07 Ağustos 2014, Per>
Japonya’nın başkenti Tokyo’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 2020 Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek olan Halter Milli Takımımızda yer alacak sporcuların belirlenmesi için TOHM Projesi kapsamında yetenek tarama ve eğitim programları yapılıyor.
Uluslararası Başarılar Amaçlanıyor
Tecrübeli ekiplerce belirlenen 32 genç sporcu, özel bir program doğrultusunda yoğun bir antrenman dönemi geçiriyor. Ankara’da devam eden program doğrultusunda 1995-1998 ve 1998-2001 doğumlu sporcuların yer aldığı iki ayrı grup, gerek fiziksel antrenmanlarını devam ettiriyor gerekse zihinsel konsantrasyon çalışmalarıyla Olimpiyat atmosferine hazırlanıyor.
Gelecek dönemlerde diğer illerde de uygulamaya konulması planlanan proje doğrultusunda, Türk halterinin sağlam bir altyapıyla gelecek dönemlerde gerçekleştirilecek uluslararası spor organizasyonlarında başarılara imza atması amaçlanıyor.

Diğer Haberler
2026 FIVB Milletler Ligi'nde Şampiyon Türkiye
2026 FIVB Milletler Ligi finalinde Brezilya ile mücadele eden Filenin Sultanları şampiyon oldu.
Filenin Sultanları Yarı Finalde
Özel Sporcular Down Basketbol Milli Takımımız Dünya İkincisi
Basketbolda Şampiyon, Fenerbahçe Beko
A Milli Erkek Hentbol Takımımızdan Tarihi Başarı
Arca Çorum FK, Trendyol Süper Lig'de
Trendyol 1. Lig play-off final maçında Esenler Erokspor ile karşılaşan Arca Çorum Futbol Kulübü, rakibini 2-0 mağlup ederek T..