Hatay ASKF Başkanı Mehmet Öztürk’ü Depremde Kaybettik

Konfederasyonumuz Genel Başkan Yardımcısı, Hatay ASKF Başkanı ve TFF Amatör Kurul Üyesi değerli yol arkadaşımız Mehmet ÖZTÜRK ve kıymetli eşi Fedva ÖZTÜRK depremde enkaz altında kalarak vefat etti.

14 Şubat 2023, Sal

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Amatör camiamıza uzun yıllar hizmet eden Hatay ASKF’nin 1991 yılından bu güne kurucu Başkanı ve aynı zamanda 1991 yılından bugüne kadar TASKK Yönetim Kurulu üyesi olan Mehmet Öztürk Konfederasyonda Genel Başkan yardımcısı olarak görev yapmaktaydı.

Mehmet Öztürk 6 Şubat Pazartesi sabahı Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7 büyüklüğündeki bütün Türkiye'yi yasa boğan deprem sonrası Hatay’da evinde kıymetli eşi Fedva ÖZTÜRK ile enkaz altında kalarak vefat etmişlerdir.

Genel Başkan Ali Düşmez acı haber sonrası yayınladığı taziye mesajında;  ‘’Merhum Mehmet ÖZTÜRK ve merhume eşi Fedva ÖZTÜRK’ün vefat ettiklerini büyük bir acı ile öğrendim. Yıllarca birlikte yürüdüğümüz bu yolda kaybettiğim arkadaşıma ve çok değerli eşine Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere, sevenlerine ve amatör spor camiamıza başsağlığı ve sabırlar dilerim. Mekanları cennet olsun’’ dedi.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.