Hatay’daki Depremde Vefat Eden Mehmet ÖZTÜRK Adına Yaptırılan Konteyner Kent Defne İlçesinde Kuruldu

Hatay’da depremde vefat eden Mehmet Öztürk ve eşi Fedva Öztürk adına “Defne Atatürk Mehmet – Fedva Öztürk Geçici Konaklama Merkezi” Kuruldu.

18 Mart 2024, Pzt

Anasayfa / Haberler

Konfederasyonumuz Genel Başkan Yardımcısı, Hatay ASKF Başkanı ve TFF Amatör Kurul Üyesi değerli yol arkadaşımız Mehmet ÖZTÜRK ve kıymetli eşi Fedva ÖZTÜRK depremde enkaz altında kalarak vefat etmişti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve BeIN Medya Grubu işbirliği ile organize edilen “Omuz Omuza” Yardım ve Dayanışma kampanyasında Mehmet Öztürk adına söz verilen Konteyner Kent yaptırıldı.

Hatay Defne ilçesinde “Defne Atatürk Mehmet –Fedva Öztürk Geçici Konaklama Merkezi” olarak 120 konteynerlik kent Hatay Valiliği emrine tahsis edildi.

TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez açıklamasında; “Bu vesile ile Merhum Mehmet Öztürk ile eşi Fedva ÖZTÜRK’e ve depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaptırılan “Defne Atatürk Mehmet –Fedva Öztürk Geçici Konaklama Merkezi” ‘nin açılmasında emeği ve desteği olan herkese şükranlarımı sunuyor, tüm spor camiasına ve bağış yapanlara teşekkür ediyorum” dedi.

 

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.