Türkiye Futbol Federasyonunun 6–12 yaş arası çocuklara futbolu sevdirmek ve geleceğin yıldızları keşfetmek amacıyla başlattığı Herkes İçin Futbol projesi kapsamında Türkiye’de projenin uygulandığı 5 ilden biri olan Sinop’ta çalışmalar 5–6 Aralık 2009 ‘da start alıyor.
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Sinop İl Koordinatörü olarak görevlendirilen Beden Eğitim Öğretmeni ve Futbol Antrenörü Alparslan KARAKÖSE; Herkes için FUTBOL programıyla futbolun hem spor hem de eğlenceli bir oyun olduğunu anlatmak istiyoruz. Amacımız futbolu her yaşta ve her yerde oynayacak, tarafsız bir şekilde izleyip yorumlayacak nesiller yetiştirmek. Böylece isteyen herkes hayalindeki futbolcu, hakem ya da antrenör olabilir dedi.
Sinop İl Koordinatörü Alparslan KARAKÖSE, 6–12 yaş grubu çocukları 5–6 Aralık 2009 tarihinde saat 09.00–12.00 arasıda Sinop Şehir Stadyumuna beklediklerini belirterek, çalışmalara 5–6 Aralık 2009 tarihinden sonra her cumartesi-Pazar Sinop Şehir stadyumunda devam edileceğini 6–12 yaş grubunda bulunan tüm çocukların ücretsiz olarak çalışmalardan yararlanabileceğini bunu için sağlık raporu ile birlikte Sinop ASKF veya Sinop Gençlik Merkezine kayıt yaptırılması gerektiğini belirterek tüm velileri ve çocukları Futbol çalışmalarına davet etti.
Diğer Haberler
Konya’da 2026 İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti Açılış Töreni Düzenlendi..
Batman Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine 6,6 Milyon TL Destek
Muğla ASKF’den Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’a Ziyaret
Konfederasyon’dan U16 Kadın Hokey Milli Takımı’na Ziyaret
TASKK Genel Başkan Vekili ve Konya ASKF Başkanı Remzi Ay, Temmuz ayında ülkemizde Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenecek o..
Erzurum ASKF Genel Kurulu Yapıldı
Erzurum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) olağanüstü kongresinde, uzun yıllardır başkanlık görevini yürüten Selahattin..
Van ASKF Geleneksel İftarı