21 Mart 2022, Pzt>
1-15 Mayıs tarihleri arasında Brezilya'nın Caxias do Sul kentinde yapılacak olan 24'üncü Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatları'na hazırlanan İşitme Engelliler Türkiye A Milli Futbol Takımı, Manavgat'ta kampa başladı. 25 Mart'a kadar sürecek kampta 24 futbolcudan oluşan aday kadro olimpiyat hazırlıklarına devam ediyor.
ALİ METİN: MÜCADELE EDECEĞİMİZ ÇOK TAKIM VAR
Mart ayı sonunda yapılacak kuralarda iyi bir gruba çıkmak istediklerini söyleyen İşitme Engelliler Türkiye A Milli Takımı Teknik Direktörü Ali Metin, “Şampiyonada rakiplerimiz Mısır, Ukrayna ve Almanya. Almanlar hep turnuva takımı olur. Mücadele edeceğimiz çok takım var. İnşallah güzel bir kura çekersek güzel maçlardan sonra gruptan çıkarız" diye konuştu.
HEDEF ŞAMPİYONLUK
İşitme Engelliler Olimpiyatlarına hazırlanmak için 5 kamp programı yaptıklarını, ilk kampın Riva'da gerçekleştiğini anlatan Ali Metin, “İkinci kampımızı da 18-25 Mart tarihleri arasında Manavgat'ta düşündük ve geldik. Manavgat'ın havası güzel, hem burası bize yarıyor, enerji topluyoruz" diye konuştu.
kaynak:DHA spor
Diğer Haberler
2026 Voleybol Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası VakıfBank'ın
2026 Voleybol Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nı, Eczacıbaşı Peron İstanbul'u 3-2 yenen VakıfBank kazandı.
Tekvandoda 12 Madalya
Marmara Yelken'den Dünya İkinciliği
Milli Okçularımızdan 2 Bronz Madalya
Golfte 1 Altın 1 Bronz
Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonu