28 Haziran 2022, Sal>
TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez malzeme dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, İBB’nin her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu, amatör spor kulüplerimize desteğini esirgemediğini dile getirerek teşekkürlerini sundu. Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim” sözünün yalnızca sporcuların değil tüm yönetici ve temsilciler dâhil sporla uğraşan herkesin benimsemesi gereken bir felsefe olması gerektiğini dile getirdi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada "Sporun, sporcunun ve spor kulüplerinin yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı ve “Kentimizin spor altyapısının en önemli noktası, kulüplerimiz. 1100 spor kulübümüzün varlığı çok kıymetli. Oradaki on binlerce lisanslı sporcumuz çok kıymetli. Onlarla beraber, İstanbul'un aslında hem sağlık bir gelişimine katkı sunuyoruz hem de gelecek nesillere hep birlikte yatırım yapıyoruz. Amatör spor kulüpleri, fedakarlığın odak noktasıdır. Orada bir kısım hemşehri grubu ya da gönül grubu bir araya gelir, katkılarıyla orada hani tabiri caizse insan yeşertir” dedi.
Daha sonra tören ile kulüplere malzemeleri dağıtıldı, hem antrenmanlarda hem de müsabakalarda kullanılacak malzemeler, 1100 amatör spor kulübüne ulaştırılacak.
Diğer Haberler
Mersin’de Amatör Spor Haftası Kapsamında “EN”ler Ödül Töreni Düzenlendi
Hatay’da “EN”ler Ödül Töreni Düzenlendi
Hatay ASKF tarafından 2024-2025 Sezonunda Ülkemizde, Avrupa’da ve Hatay’da derece yapan spor kulüplerine ve sporculara “Yılın..
Denizli’de “Cumhuriyet Kupası ve TASKK 45. Yıl Atışları” Düzenlendi
Bingöl’de “Amatör Spor Haftası” Kapsamında “EN”ler Ödül Töreni Düzenlendi..
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Konfederasyonumuz iş birliğinde, 81 ilde gerçekleştirilen “Amatör Spor Haftası” kapsamında, Bin..
Denizli’de “Amatör Spor Haftası” Düzenlendi
Konfederasyon’dan Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın’a Ziyaret