İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Fatih’teki Yenikapı Spor Tesisleri’nde spor kulübü yöneticileri ve sporcular ile bir araya gelerek 20 farklı branşta faaliyet gösteren toplam 1.100 spor kulübüne malzeme yardımında bulundu.

28 Haziran 2022, Sal

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

 TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez malzeme dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, İBB’nin her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu, amatör spor kulüplerimize desteğini esirgemediğini dile getirerek teşekkürlerini sundu. Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim” sözünün yalnızca sporcuların değil tüm yönetici ve temsilciler dâhil sporla uğraşan herkesin benimsemesi gereken bir felsefe olması gerektiğini dile getirdi.

 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada "Sporun, sporcunun ve spor kulüplerinin yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı ve “Kentimizin spor altyapısının en önemli noktası, kulüplerimiz. 1100 spor kulübümüzün varlığı çok kıymetli. Oradaki on binlerce lisanslı sporcumuz çok kıymetli. Onlarla beraber, İstanbul'un aslında hem sağlık bir gelişimine katkı sunuyoruz hem de gelecek nesillere hep birlikte yatırım yapıyoruz. Amatör spor kulüpleri, fedakarlığın odak noktasıdır. Orada bir kısım hemşehri grubu ya da gönül grubu bir araya gelir, katkılarıyla orada hani tabiri caizse insan yeşertir” dedi.

Daha sonra tören ile kulüplere malzemeleri dağıtıldı, hem antrenmanlarda hem de müsabakalarda kullanılacak malzemeler, 1100 amatör spor kulübüne ulaştırılacak.

 

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.