İstanbul Büyükşehir Belediyesinden Amatörlere Malzeme Desteği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi kentte faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine sağladığı malzeme desteğini devam ettiriyor. 2023 yılı içerisinde, 20 branşta, 115 farklı kalemde, toplam 377 bin 920 adet malzemenin 1250 amatör spor kulübüne dağıtılması için düzenlenen tören, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve TFF İcra Kurulu Üyesi ve TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez'in katılımıyla gerçekleştirildi

23 Ağustos 2023, Çar

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu konuşmasında;‘’İstanbul, dünyanın en büyük şehirlerinden bir tanesi. Genç bir nüfusumuz var. Çok çalışmamız lazım. Genç nüfusumuzu en fazla istediği şey, tabii ki spor yapabilmek. Spor için tesis lazım, iyi bir eğitim lazım. Kulüplerimizin desteklenmesi lazım. Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz " ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Ali Düşmez konuşmasında: “İstanbul büyük bir şehir ve mega kent dolayısıyla her alanda olduğu gibi spor, sporcu ve spor altyapısında da ne kadar hizmet yapılırsa yapılsın, yine de ihtiyaçlar bitmeyecektir. Biz bu anlayışın bilincinde olarak var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. İstanbul ilimizde en büyük sorunların başında spor tesislerinin yetersizliği ve tesisleşme konusunda ki problemler gelmektedir. Gençlik Spor Bakanlığı’mız ve İBB’ye tesis ve sahaların artırılması konusunda taleplerimizi bildirmiş bulunmaktayız, bu konuda çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Spor Bakanlığı’mızın ve İBB'nin her zaman spora ve sporcuya destek verdiğini takdir ve teşekkürle karşılıyor, yapılan katkı ve yardımlardan ötürü amatör spor camiası adına teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca yeni sezonda tüm sporculara ve takımlara başarılar diliyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.