08 Haziran 2018, Cum>
İftar yemeğine; Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu ve ilgili Şube Müdürleri, Tüfad Başkanı Dr. Şaban Acarbay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Cüneyt Meralbaysal ve dernek üyeleri, Futbol İl Temsilcisi Tuncay Taşpınar ve Tertip Komiteleri Üyeleri, İzmir ve İlçe Amatör Spor Kulüpleri Dernek Başkanları İle Amatör Spor Kulüplerinin değerli Başkanları ve Yöneticileri İle bazı kulüp sporcularının katıldığı ve Federasyon Başkanı Kadri Yatkın ve Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ' ında kısa bir konuşma yaptığı İftar organizasyonu son derece sıcak ve samimi bir ortamda geçti.
Federasyon Başkanı Kadri YATKIN konuşmasında; “İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak tüm Amatör Spor Kulüplerinin, Taban Birlikleri ve tüm Amatör Spor Camiasının Mübarek Ramazan Bayramını İçtenlikle kutluyor, yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle önümüzdeki süreçte tüm camiamıza ve Ülkemize acıların ve üzüntülerin yaşanmadığı, sağlık ve huzur dolu Bayram tadında geçireceği günler diliyoruz.” dedi.
Diğer Haberler
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın’ın da Katıldığı Düzce ASKF İftar Programı..
Düzce ASKF iftar programı düzenledi
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın, Düzce ASKF’yi Ziyaret Etti
Bağımlılıkla Mücadele Kapsamında Çorum ASKF’den Güçlü İş Birliği
Mardin Büyükşehir Belediyesi’nden Amatörlere Nakdi Destek
Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından Mardin’de faaliyet gösteren 230 spor kulübüne toplamda 11 milyon 500 bin TL nakdi des..
Bingöl ASKF, Bingöl Valisi Dr. Cahit Çelik’i Makamında Ziyaret Etti
Şırnak ASKF’den Şırnak Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret