10 Şubat 2020, Pzt>
Türkiye’yi 10 sıklette temsil edecek olan milli güreşçiler şöyle: 50 kg’de Evin Demirhan, 53 kg’de Zeynep Yetgil, 55 kg’de Bediha Gün, 57 kg’de Mehlika Öztürk, 59 kg’de Elif Yanık, 62 kg’de Elif Jale Yeşilırmak, 65 kg’de Aslı Tuğcu, 68 kg’de Kadriye Aksoy, 72 kg’de Merve Pul, 76 kg’de Yasemin Adar.
İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Kadın Milli Takım Teknik Direktörü Efrahim Kahraman, “Zorlu şampiyonaya hazırız. Yaşar Doğu Güreş Turnuvası’nda sakatlanan ve tedavisine devam edilen Buse Tosun dışında eksik yok. O da inşallah olimpiyat elemelerinde bizlerle birlikte olacak. Kadın milli takımı olarak son yıllarda gerçekten önemli başarıların altına imza attık. Roma’dan da inşallah madalyalarla dönmeyi ve takım halinde ilk üçe girmeyi hedefliyoruz” dedi.
Roma’da düzenlenen şampiyonada kadınlar maçları 12 Şubat Çarşamba günü başlayacak. Minderde ilk olarak 50-55-59-68-76 kg müsabakaları, sonrasında ise 53-57-62-65-72 kg karşılaşmaları yapılacak.
kaynak:DHA
Diğer Haberler
Özel Sporcular Down Basketbol Milli Takımımız Dünya İkincisi
Basketbolda Şampiyon, Fenerbahçe Beko
A Milli Erkek Hentbol Takımımızdan Tarihi Başarı
Arca Çorum FK, Trendyol Süper Lig'de
Trendyol 1. Lig play-off final maçında Esenler Erokspor ile karşılaşan Arca Çorum Futbol Kulübü, rakibini 2-0 mağlup ederek T..
İşitme Engelli Satranç Milli Takımımız Dünya Şampiyonu
Para Masa Tenisinde 3 Madalya