09 Nisan 2021, Cum>
Genel Kurul Seçim sonrası yeni seçilen Başkan Ekrem Karaoğlan yaptığı teşekkür konuşmasında: “Ben 1982 yılından bu yana spor kamuoyunun içerisinde olan biriyim. Ayrıca Federasyonun kurucu üyelerinden birisiyim. Kahramanmaraş’ta amatörün içerisinde bulundum. Kahramanmaraş’taki amatör sporun hangi şartlar altında sahaya çıktıklarını, salona gittiklerini en iyi bilenlerden birisiyim. Bunun için çoğu sorunlarınızı biliyorum. İnşallah el ele gönül gönüle hep beraber birlik içerisinde bunun üstesinden geleceğiz” dedi.
Eski Başkan Ergün Önal ise Genel Kurul’daki veda konuşmasına herkese hakkını helal ettiğini ve herkesten de haklarını helal etmelerini isteyerek başladı.’’Yapacağım görevlerin hepsini yaptım. İnşallah benden sonra gelecek arkadaşlar daha başarılı olurlar” şeklinde konuştu.
Gerçekleştirilen Genel Kurulda Kahramanmaraş ASKF Yönetim Kurulu asıl üyeliklerine; Ali Kazancı, Adnan Alagöz, Abdurrahman Akbaba, Ahmet Güler, Adem Karaköse, Keramettin Güler, Bayram Yapar, Ali Aydın, Hüseyin Eralp, Altan Özer, Hasan Tandoğru, Mustafa Atcı,Hüseyin Akkaya, İsmail Avanoğlu, Hüseyin Şahin Bozdağ, Akif Akkaya
Denetim Kurulu asıl üyeliklerine; Ahmet Yüzgeç, Ahmet Kolutek, Ramazan Kalalı seçilmişlerdir.
Diğer Haberler
Gaziantep ASKF'den Konfederasyona Ziyaret
Gaziantep ASKF Başkanı Av. Ömer Alper Köroğlu, Konfederasyonu ziyaret etti.
Konfederasyondan Konya ASKF'ye Ziyaret
Konfederasyondan Karaman ASKF Başkanı Yaşar Çalışkan'a Geçmiş Olsun Ziyareti
Kamuoyuna Açıklama
Bingöl Valisi Dr. Cahit Çelik'ten Bingöl ASKF'ye Ziyaret
Bingöl Valisi Dr. Cahit Çelik, Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu ziyaret etti.
Konya’da Selçuklu Belediyesi Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkezi Tesisleri Hizmete Açı..