22 Mayıs 2019, Çar>
Ziyarette ASKF’nin projeleri ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren ASKF Başkanı Ergün Önal, “Bu zamana kadar yapılan katkılardan dolayı Büyükşehir Belediyesine amatörler adına teşekkür ederek, önümüzdeki sezonlardan da kulüplerin mağdur olmaması için bu yardımların geleneksel olarak devam etmesini istiyoruz.” dedi.
Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş’ta sporun gelişimi adına çaba sarf edeceklerini belirterek göreve yeni geldiğini ve sıkıntıları çözmeye çalıştığını vurguladı. Belediyenin mali yönden sıkıntılı bir dönem geçirdiğini ifade eden Güngör, İnşallah elimizden geldiği kadar spora ve sporcuya sahip çıkmaya devam edeceğiz.dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e ziyaret kapsamında üzerinde Hayrettin Güngör, 46 Numara yazan Milli Takım forması hediye edildi.
Diğer Haberler
Gaziantep ASKF'den Konfederasyona Ziyaret
Gaziantep ASKF Başkanı Av. Ömer Alper Köroğlu, Konfederasyonu ziyaret etti.
Konfederasyondan Konya ASKF'ye Ziyaret
Konfederasyondan Karaman ASKF Başkanı Yaşar Çalışkan'a Geçmiş Olsun Ziyareti
Kamuoyuna Açıklama
Bingöl Valisi Dr. Cahit Çelik'ten Bingöl ASKF'ye Ziyaret
Konya’da Selçuklu Belediyesi Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkezi Tesisleri Hizmete Açı..