Kahramanmaraş İstiklal Spor Kupasını Aldı

2022-2023 sezonunda 3.Lige yükselme başarısı gösteren Kahramanmaraş İstiklal Spor kupasına kavuştu.

28 Kasım 2023, Sal

Anasayfa / Haberler / Tff Haberleri

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kupa törenine  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Boz ve Kahramanmaraş ASKF Başkanı Ekrem Karaoğlan ile birlikte taban birliklerinin katılımıyla kupa kulüp başkanı Cuma Tekinşen ile takım kaptanları Rasim Mutlu, Fatih Gümüşel’e TFF Malatya Bölge Müdürü Işılay Çalışkan ve Kahramanmaraş ASKF Başkanı Ekrem Karaoğlan tarafından takdim edildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör yaptığı konuşmada; “Hüznü ve sevinci bir arada yaşıyoruz. Depremde kaybettiğimiz değerli futbolcularımız Abdulkadir Dişbudak, Saruhan Bolat, Burhanettin Sever, Hakan Dogan, Ahmet taş, Halil İbrahim Erdiner, Ozan Datlı, Ali Gürsoy, Aslan Ekiz, Mehmet Eskisarılı, Hasan Sarıtürk, Eray Şimşek, kardeşlerimize Allahtan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Takımda mücadele edip bu kupayı şehrimize kazandıran futbolculara teşekkür ediyorum. İstiklalspor önümüzdeki sene başarısına devam edecek” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş ASKF Başkanı Ekrem Karaoğlan “Keşke bu kupayı yeşil sahalarda kaldırmış olsaydık ama nasip olmadı dedi ve büyükşehir belediyesine amatör spor kulüplerine yaptığı nakdi destekler için teşekkür ederim” dedi.

TFF Malatya Bölge Müdürü Işılay Çalışkan “Kulübe başsağlığı diliyorum. Belediyenin amatör spor kulüplerine verdiği destek için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.