28 Mart 2012, Çar>
Kahvaltıdan sonra bir konuşma yapan ASKF Başkanı Celalettin Özcan; “Kongremizi tamamladık. Bize verdiğiniz destekten dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Bundan sonra da yine her kulübümüze karşı eşit mesafede yaklaşacağız. Bu dayanışmamız ile nice başarıları inşallah beraberinde yaşayacağız. Katılımlarınız bizleri mutlu etti. Teşekkür ediyorum.”dedi.
Özcan’ın ardından konuşma yapan İl Özel İdaresi Sekreteri Salih Baldız da, “Spor kulüplerimize imkânlarımız ölçüsünde yardımcı olmaya devam edeceğiz. Tekvando’daki başarılar Karaman’ın göğsünü kabartmaktadır. İnşallah diğer branşlarımızda da aynı başarıları göreceğiz.”dedi.
Yapılan konuşmaların ardından spor kulüplerine 9 bin TL tutarındaki malzemeleri ile 9 bin TL’lik nakit desteği dağıtıldı.
Diğer Haberler
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Spor Malzemesi Desteği..
Malatya Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine 10 milyon TL değerinde spor malzemesi yardımı yaptı.
Konfederasyon Yönetim Kurulu Toplantısı Şanlıurfa’da Yapıldı
Konya’da Minik Futbolcular Sezonu Şenlikle Tamamladı
Muğla’da 29.su Düzenlenen Valilik Kupası Futbol Turnuvası Sona Erdi
Zonguldak ASKF’nin 18. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 18. Olağan Genel Kurulu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kongre salonu’nda 205 de..
Hatay’da Amatör Spor Kulüpleri’ne Spor Malzemesi Desteği