Karaman’da İl Özel İdaresi’nden Amatörlere Malzeme Desteği

Karaman’da İl Özel İdaresi, Kâzımkarabekir Spor Salonunda düzenlenen Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık’ın katıldığı törenle 21 spor kulübüne malzeme yardımında bulundu. Ayrıca Karaman'daki takımların deplasman yakıtı İl Özel İdaresi tarafından karşılanacak.

17 Kasım 2021, Çar

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Yardım törenine; Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Karaman ASKF Başkanı Yaşar Çalışkan, daire müdürleri, kulüp yöneticileri ile sporcular katıldı.

Yardım Töreninde bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek; “İlimizde, başta Sayın Valimiz olmak üzere gençlik ve spor il müdürlüğümüz, İl Özel İdaremiz, spor kulüplerimiz ile birlikte sporun gelişimi, tabana yayılması konusunda güzel çalışmalar yürütüyoruz. Sporla ilgili güzel çalışmaların içerisinde olmak bizleri gerçekten sevindiriyor. Spor, gençlerimizin sağlıklı bir şekilde yetişmeleri için önem vermemiz gereken bir konudur. Gençlerimizin boş zamanlarını verimli ve daha etkin bir şekilde değerlendirmeleri için sporun çok önemli bir araç olduğunu, Özellikle geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi, olumsuz davranışlardan, olumsuz alışkanlıklardan korumak ve kurtarmak için sporun önemini hepimiz artık çok iyi biliyoruz. İlimizde de sporun gelişimi, gençlerimizin sağlıklı bir şekilde yetişmesi için mutlaka spor yapmaları gerektiği konusunda Kurumlarımız ve spor kulüplerimizle iş birliği içerisinde çocuklarımız için yeni projeler üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından 21 spor kulübüne protokol üyeleri tarafından malzemeleri dağıtıldı.

 

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.