09 Mayıs 2016, Pzt>
Fransa’nın Montpellier şehrinde düzenlenen 51. Avrupa Karate Şampiyonası’nın üçüncü gününde bireysel kategori finalleri yapıldı. Karatecilerimiz sabah seansında kazandıkları bir altın, iki gümüş ve iki bronz madalyaya akşam seansında iki gümüş ve iki bronz madalya daha ekledi. Türkiye toplam dokuz madalya ile üçüncü gün sonunda ev sahibi Fransa ile birlikte en çok madalya elde eden ülke oldu.
Uğur Aktaş, şampiyonanın 3. gününde altın madalyanın sahibi olurken, Aykut Kaya, Serap Özçelik, Merve Çoban ve Erman Eltemur gümüş madalya kazandı. Enes Erkan, Büşra Tosun, Dilara Bozan ve Bayan Kumite Takımımız da bronz madalya kazanma başarısı gösterdi.
Avrupa Şampiyonası 8 Mayıs Pazar günü, erkekler-bayanlar takım kata ve erkekler takım kumite finalleri ile sona erecek. Şampiyonaya gelecek yıl, Türkiye ev sahipliği yapacak.
Diğer Haberler
Kung Fu Milli Takımımız Dünya Şampiyonu
Yelkencilerimizden 4 Madalya
A Milli Takımımız 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde Gürcistan’ı Mağlup Etti..
Yusuf Dikeç ve Mustafa İnan'dan Altın Madalya
Kadın ve Erkek Goalball Milli Takımlarımız Avrupa Şampiyonu
Finlandiya’nın Lahti kentinde düzenlenen IBSA Goalball Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Kadın ve Erkek Goalball Milli Tak..
Ayhancan DTM'de Şampiyon Olan İlk Türk Pilot Oldu