09 Mart 2016, Çar>
TFF Birinci Başkan Vekili Servet Yardımcı, Yönetim Kurulu üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu ve Alaattin Aykaç, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş'ın evsahipliği yaptığı inceleme gezisine, Katar Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Hassan Al-Thawadi, Genel Sekreter Vekili Nasser Al-Khater, Etkinlik Direktörü Ghanim Al-Kuwari, Turnuva Planlama ve Operasyon Direktörü Sakis Batsilas ile diğer yetkililer katıldı. MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu ile sohbet eden heyet üyeleri, Riva'da çalışmalarını sürdüren profesyonel hakemlerle de bir süre görüşerek fotoğraf çektirdiler.
Tesislerde onurlarına düzenlenen öğle yemeğine katılan heyet ile TFF'nin uluslararası turnuvalardaki tecrübeleri paylaşıldı. Toplantının ardından TFF Birinci Başkanvekili Servet Yardımcı, Hassan Al Thawadi'ye üzerinde ismi yazılı forma verirken, Katar heyeti de Servet Yardımcı'ya ve Fatih Terim'e plaket ve hediye takdiminde bulundu. Tören sırasında bir konuşma yapan Başkanvekili Yardımcı, iki kardeş ülkenin işbirliğinin önemine vurgu yaptı ve gelecekte ortaklıkların artarak sürmesini hedeflediklerini vurguladı. Genel Sekreter Hassan Al Thawadi ise İstanbul'da Federasyonu'nun mükemmel evsahipliğinde bulunmaktan ötürü büyük onur duyduklarını ve kendilerini evde hissettiklerini vurguladığı konuşmasında Türkiye'yle işbirliğini arttırmak için çalışacaklarını belirtti.
Diğer Haberler
U 14 Türkiye Şampiyonası Başlıyor
Amatör Futbolcu 2. Transfer ve Tescil Dönemi 14 Mart'a Kadar Uzatıldı
Bölgesel Amatör Lig’de Oynanacak Tüm Müsabakalar Ertelendi
Türkiye Futbol Federasyonundan Duyuru
2024-2025 Sezonu Bölgesel Amatör Lig Grupları Belirlendi
Amatör İşler Kurulu Başkanı Selçuk Azeri başkanlığında toplanan Bölgesel Amatör Lig Yürütme Kurulu, 2024-2025 Sezonu Bölgesel..
TFF'nin Yeni Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Oldu