Kıbrıs Türk Triatlon Federasyonunun düzenlediği 3. Sadrazamköy aguatlon şenliği Kıbrıs ‘ta yapıldı.Kıbrıs Cumhurbaşkanı Mehmet Ali TALAT’ın himayesinde gerçekleşen yarışmaya 5 kulüp ten yaklaşık 60 sporcu katıldı. Oldukça çekişmeli geçen yarışmalarda Cumhurbaşkanı Mehmet Ali TALAT ve eşi Oya TALAT da yer aldı. Yarışma sonunda düzenlenen Kokteylli ödül töreninde Hemşerimiz olan Kütahyalı ETU 2. Başkanı ve Mali İşler Başkanı Halil KIlIÇOĞLU Cumhurbaşkanı Mehmet Ali TALAT a ve Kıbrıs Türk Triatlon Federasyonu Başkanı Pembe ABOHORLU’ ya Triatlon Federasyonu As Başkanı , Kütahya A.S.K.F Genel Başkanı ve Konfederasyonumuz Yönetim Kurulu Üyesi Murat CENGİZ in Kütahya’dan götürmüş olduğu Kütahya Çinisi verildi. Dereceye giren Sporculara ödüllerini Triatlon Federasyonu As Başkanı , Kütahya A.S.K.F Genel Başkanı ve Konfederasyonumuz Yönetim Kurulu Üyesi Murat CENGİZ verdi.
Türkiye’den Yavru vatan Kıbrıs’a giden Heyette bulunan Kütahyalı ETU 2. Başkanı ve Mali İşler Başkanı Halil KILIÇOĞLU ve Triatlon Federasyonu As Başkanı, Kütahya A.S.K.F Genel Başkanı ve Konfederasyonumuz Yönetim Kurulu Üyesi Murat CENGİZ Cumhurbaşkanı Mehmet Ali TALAT a ve Kıbrıs Türk Triatlon Federasyonu Başkanı Pembe ABOHORLU ve Kıbrıs Spor Bakanı ile yapılan Görüşmeler neticesinde 2010 yılında Cumhurbaşkanlığı kupası olarak Kıbrıs Triatlon Federasyonu bütçesini arttırdı.
Diğer Haberler
Çorum Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine 3 Milyon TL Nakdi Destek
Çorum Belediyesi tarafından, il merkezinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine 3 milyon TL tutarında nakdi destek sağla..
Konya ASKF Kuruluşunun 40.Yılını Kutladı
19 Ocak 1986 tarihinde 15 amatör spor kulübünün bir araya gelmesiyle kurulan Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 40. kuru..
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spora Destek
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Amatör Spor Kulüplerine nakdi destek sağlandı ve başarılı sporculara ödül töreni düze..
Mehmet Güngör Toprağa Verildi
Denizli Pamukkale Belediyesi’nden Amatör Spora Destek
Denizli’de amatör spor kulüplerine yönelik destekler devam ediyor. Pamukkale Belediyesi tarafından ilçede faaliyet gösteren 6..
Bingöl ASKF ile Bingöl Denetimli Serbestlik Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı..
Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında yükümlü şahısların topluma kazand..