18 Temmuz 2011, Pzt>
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 2009 – 2010 sezonunda amatör spor branşlarında şampiyon olan takımların Kürek, Kano, Taekwando, Karate, Sualtı Hokeyi, Avcılık-Atıcılık, Atletizm, Güreş, Boks, Yelken, Yüzme, Bisiklet, Okçuluk, Briç branşlarında Türkiye Şampiyonalarında ve Avrupa Şampiyonalarında başarı gösteren kulüplere kupalarını verdi.
Ödül töreninde Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat AYDIN açılış konuşmasını yaptı.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim KARAOSMANOĞLU ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat DOĞAN şampiyon takımlara kupalarını takdim ettiler.
Gecede Samurayspor Kulübünün 12 yaşındaki dünya şampiyonu olan Ebru Aydın katılan tüm konuklar tarafından büyük alkış aldı.
Diğer Haberler
Sakarya ASKF’den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a Ziyaret
Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve ASKF yönetim kurulu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı makamında ziyare..
Denizli ASKF’den Gençlik ve Spor İl Müdürü’ne Ziyaret
Konya’da “Selçuklu’nun Yıldızları” Ödül Töreni Gerçekleştirildi
Konya’da Selçuklu Belediyespor Kulübü, 2024 yılında ulusal ve uluslararası müsabakalarda önemli başarılar elde eden sporcular..
Muğla’da Valilik Kupası Futbol Turnuvası Başladı
Geleneksel hale getirilerek her yıl yapılmakta olan Valilik Kupası Futbol Turnuvasının 29’uncusu Vali Yardımcısı Murat Kahram..
Acı Kaybımız
Pekin 2022 Kış Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi temsil eden eski milli kayakçımız Berkin Usta’nın, Uludağ’da meydana gelen yan..
Genel Başkan Şener Aydın’dan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a Ziyaret..
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı makamında ziyaret etti.