11 Aralık 2017, Pzt>
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon binasında gerçekleşen ziyarette, gençlik için çalışmaya devam edeceklerini belirten Karaosmanoğlu, “Amatör sporun yaygınlaştırılması için canla başla çalışan, tesisleşmeye önem veren ve küçük yaşlardan itibaren gençlerimize spor yapmanın önemini anlatmada büyük gayretleri olan KASKF yönetimiyle stratejik ortağız” dedi.
Büyükşehir Belediyesi’nin amatör spora yaptığı yatırımlar nedeniyle Kocaeli’de tesisleşmede çok büyük ilerlemeler kat ettiklerini belirten Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın da, “Amatör sporun dertleriyle yakından ilgilenen bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. İbrahim Başkanımıza bizlere verdiği destek için bir kez daha teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı. Çocukların, gençlerin ve kadınların sporla tanışması için yapılan projelere destek veren Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimini tebrik eden Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyemizin kadroları ve Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimi ile yüksek bir işbirliği içerisindedir. Bu da kentimizdeki spor yatırımlarının artmasına vesile olmaktadır” diye konuştu.
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimiyle kurulan işbirliğinin proje odaklı hizmetlere dönük bakış açısıyla büyük ivme kazanarak amatör sporda arzu edilen noktalara ulaşmak için ilerleme kaydedildiğini söyleyen Karaosmanoğlu da, “Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu çok önemli ve bir o kadar da halkımızın spor noktasında taleplerine hızlı tepki verebilen Sivil Toplum Kuruluşu haline gelmiştir. Bu çok önemli ve değeri olan bir özelliktir. Ancak bu, sporu ve gençliği seven kadroların başarabileceği bir yaklaşımdır. Murat Aydın başkanlığındaki Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetiminin kentimizin amatör sporunda ki gelişimine verdiği katkı ve destek içinde teşekkür etmek isterim. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Büyükşehir Belediyemizin Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar yönetimindeki devletimizin tüm sporla ilgilenen kadroları tek bir hedef doğrultusunda ilerlemektedir. İşte bu hedef donanımlı ve düşünen nesillerle birlikte spor yapan bir gençliktir” şeklinde konuştu.
Ziyarette Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Mustafa Altay ,Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Berna Abiş, TFF Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa ve KASKF Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Salman da bulundu.
Diğer Haberler
Mehmet Güngör Toprağa Verildi
2000-2018 yılları arasında Giresun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Güngör vefat e..
Denizli Pamukkale Belediyesi’nden Amatör Spora Destek
Bingöl ASKF ile Bingöl Denetimli Serbestlik Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı..
Muğla ASKF Tarafından Düzenlenen 31. Amatör Futbol Ödül Töreni Gerçekleşti
Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından düzenlenen 31. Amatör Futbol Ödül Töreni, Muğla ASKF toplantı salon..
Malatya’da Amatör Spor Kulüpleri Tesisi Temel Atma Töreni Düzenlendi
Malatya amatör sporuna ve spor altyapısına katkı sağlayacak olan Amatör Spor Kulüpleri’nin kullanacağı, Yeşiltepe Spor Tesisi..
Tarsus’ta Amatör Spor Kulüplerine 3.5 Milyon TL Destek