Konya ASKF 17. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

10 Mart 2023 tarihinde 284 delegeden 215’inin katılımıyla gerçekleşen Konya ASKF’nin genel kurulunda katılan delegelerin tamamının oyunu alan Konya ASKF Başkanı Remzi AY yeniden Başkanlığa seçildi.

13 Mart 2023, Pzt

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Divan Başkanlığını TASKK Genel Sekreteri Abdullah ALBUNAR’ın yaptığı genel kurulda, yardımcılığına İbrahim KARABACAK, üyeliğe Fatih ESEN seçildi.

Saygı duruşu ve istiklal marşı sonrası Federasyon Başkanı Remzi Ay açılış konuşmasında; ülkemizde yaşanan deprem nedeniyle üzgün olduklarını, gençliğe ve spora hizmette kaldıkları yerden çalışmalarına aynı hevesle, istekle devam edeceklerini ve faaliyetleri hakkında verdiği bilgilerin sonunda desteklerinden dolayı kulüplere teşekkür etti.

17. Olağan Genel Kurula Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı ve Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Şahin, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Av. Dr. Aslan Abid Uğuz, Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, Türkiye Hokey Federasyonu Başkan Vekili Bayram Yüksel, Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Alper Oral, 1922 Konyaspor Kulübü Başkanı Osman Avcıoğlu, TSYD Konya Şubesi Başkanı Murat Dönmez, Konya GSİM Şube Müdürleri, Konya ASKF eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri, taban birliklerinin temsilcileri, kulüp başkanları, delegeler, misafirler, yerel basın ve amatör spor ailesinin tüm paydaşları katıldı.

Federasyon faaliyetlerinin yer aldığı barkovizyon gösterisi sonrasında, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı, Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Şahin, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Av. Dr. Aslan Abid Uğuz, Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü birer konuşma yaptı. Son olarak kürsüye gelen Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun kuruluş yılından bu yana yola çıktıkları arkadaşlarla devam ettiklerini ve onları hiç yalnız bırakmadıklarını söyledi. Bu nedenle başarılı bir şekilde yollarına devam ettiklerini ve amatöre katkı sağlamak için çalıştıklarını belirtti. Başkan Remzi Ay ve yönetimine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimlerinde geçmiş dönem görev yapmış eski yöneticilere, Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Federasyon Başkanı Remzi Ay tarafından "Onur Belgesi" takdim edildi.

 

 

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.