15 Ekim 2018, Pzt>
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Konya GHSİM Şube Müdürleri, Konya ASKF yönetim kurulu üyeleri, amatör spor kulüplerinin yöneticileri, antrenörleri, sporcuları ve ailelerinin de katıldığı tören Cumhuriyet sahasında gerçekleşti.
Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay'ın açılış konuşması ile başlayan tören Spor Genel Müdürü ve Büyükşehir Belediye Başkanının günün önemine binaen yaptıkları konuşmaları sonrasında toplam 50 amatör spor kulübüne Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan spor malzemeleri protokolün katılımıyla takdim edildi.
Program sonrasında büyükler Süper Grup, Selçukspor - Gölyazı Belediyespor müsabakasının başlama vuruşunu Altay ve Baykan birlikte yaptı. Program sonunda Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay; “Katılımlarından dolayı protokol üyelerine, amatör spor kulüplerimize ve emeği geçen herkese ayrı teşekkür ederiz. Tüm amatör spor kulüplerimize hayırlı sezonlar dileriz.” dedi.
Diğer Haberler
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın’ın da Katıldığı Düzce ASKF İftar Programı..
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın, Düzce ASKF’yi Ziyaret Etti
Bağımlılıkla Mücadele Kapsamında Çorum ASKF’den Güçlü İş Birliği
Çorum’da gençliğimizin sağlıklı geleceği adına önemli bir protokole imza atıldı.
Mardin Büyükşehir Belediyesi’nden Amatörlere Nakdi Destek
Bingöl ASKF, Bingöl Valisi Dr. Cahit Çelik’i Makamında Ziyaret Etti
Şırnak ASKF’den Şırnak Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret
Şırnak ASKF Başkanı Murat Umaç, Şırnak Futbol İl Temsilcisi Faysal Kadırhan ile birlikte Şırnak İl Emniyet Müdürü Volkan Saza..