14 Ekim 2024, Pzt>
Futbolun “En”leri seçilen yılın takımları; Selçuklu Belediyespor, Ereğlispor, yılın yöneticileri; Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan, Ereğlispor Kulübü Başkanı Bilgin Kamış, yılın antrenörleri; Selçuklu Belediyespor Kulübü futbol takımları koordinatörü Çağdaş Cankaya, U16 futbol takımı antrenörü Alparslan Patlar, Ereğlispor futbol takımı antrenörü Deniz Pıtır, yılın en centilmen takımı; Huğluspor Kulübü, yılın hakemi; TFF Üst Klasman Hakemi Raşit Yorgancılar ve yılın futbolcusu Kulu Belediyespor futbolcusu Hasan Uzun oldular.
Ödül törenine, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Konya ASKF Başkanı Remzi Ay, Konya GSİM Spor Hizmetleri Müdürü Bilal Yavaş, Futbol İl Temsilcisi Tahir Taşyüz, federasyon yöneticileri, kulüpler ve sporcularımız katıldı.
Diğer Haberler
Mersin’de Amatör Spor Haftası Kapsamında “EN”ler Ödül Töreni Düzenlendi
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Konfederasyonumuz iş birliğinde, 81 ilde gerçekleştirilen “Amatör Spor Haftası” kapsamında, Mer..
Hatay’da “EN”ler Ödül Töreni Düzenlendi
Denizli’de “Cumhuriyet Kupası ve TASKK 45. Yıl Atışları” Düzenlendi
Bingöl’de “Amatör Spor Haftası” Kapsamında “EN”ler Ödül Töreni Düzenlendi..
Denizli’de “Amatör Spor Haftası” Düzenlendi
Konfederasyon’dan Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın’a Ziyaret