Konya’da TFF 2025-2026 Sezonu U11, U12 ve U13 Ligleri Final Programı Şenlik Havasında Düzenlendi

Konya’da üç ay boyunca devam eden, geleceğin yıldız adayları minik futbolcuların sahaya koyduğu üstün performans ve futbol şöleniyle renklenen TFF U11, U12 ve U13 ligleri, 145 takımın katılımıyla oynanan toplam 528 maçın ardından düzenlenen final programıyla tamamlandı.

01 Temmuz 2026, Çar

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Dumlupınar Spor Tesisleri’nde oynanan final müsabakalarının ardından gerçekleştirilen kupa ve madalya törenine; Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, TASKK Genel Başkan Vekili ve Konya ASKF Başkanı Remzi Ay, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü M. Mustafa Koç, Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı M. Ali Çakar, Karatay Belediye Başkan Yardımcısı Osman Ciğer, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Selçuklu İlçe Müdürü Murat Önder, Karatay Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ömer Özçelik, Konya Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Aydın, TFFHGD Konya Şube Başkanı Rıdvan Top, Konya Saha Komiserleri Derneği Başkanı Muammer Küçük, federasyon yönetim kurulu üyeleri, amatör spor kulübü başkanları, yöneticiler, antrenörler ve sporcu aileleri yoğun katılım sağladı.

Final müsabakaları sonucunda; U11 kategorisinde Selçuklu Dirilişspor’u 3-0 mağlup eden Konyaspor, U12 kategorisinde Genç Kartalspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından penaltı atışlarında 5-4 üstünlük sağlayan Selçuklu Belediyespor ve U13 kategorisinde Kasırgaspor’u 2-0 mağlup eden Karatay Belediyespor Konya şampiyonu oldu.

Turnuva boyunca sergiledikleri centilmence mücadeleyle centilmen takım seçilen As Yıldızspor, Öntur Havzanspor, Taflan Sevenspor, 1905 Ultraslanspor, Kasırga Gücü, Konya Yolspor, Beyşehir Gölüspor, Karapınar Esnafspor ve Konya Demirspor kulüpleri de tebrik edildi.

Program öncesinde Konya ASKF tarafından halk oyunları gösterisi sunulurken, etkinlik sonunda tüm sporculara dondurma ikram edildi.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.