17 Mayıs 2022, Sal>
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu ve Konya ASKF iş birliği ile 81 ili temsilen 81 ilden getirilen fidanlarla oluşturulan hatıra ormanı fidan dikim törenine; TASKK Genel Sekreteri Abdullah Albunar, TASKK Genel Başkan Yardımcısı ve Konya ASKF Başkanı Remzi Ay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Orman Bölge Müdürü Cafer Bal, GSİM Spor Hizmetleri Şube Müdürü Bilal Yavaş, Konya ASKF yönetim kurulu üyeleri, Konyaspor Kulübü altyapı sporcuları, Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Konya Spor Lisesi ile İbrahim Yapıcı İ.Ö.O. öğrencileri katılarak 1200 adet karaçam ve sedir fidanlarını toprakla buluşturdular.
Konfederasyon tarafından, törene katılan sporculara ve ailelerine Konya pilavı ikram edildi.
Diğer Haberler
Hatay’da Amatör Spor Kulüpleri’ne Spor Malzemesi Desteği
Konfederasyondan, Hatay’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine, spor malzemesi desteği verildi.
Kocaeli ASKF’nin 17. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 17. olağan genel kurulu 25.05.2025 tarihinde Atatürk Spor Salonu’nda 1250 deleg..
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Tarafından Organize Edilen “Mahallemde Maç Var” Futbol T..
Denizli ASKF’nin proje paydaşı olduğu, Denizli ASKF ile Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından organizasyonu gerçekleştirile..
Sakarya ASKF’den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a Ziyaret
Denizli ASKF’den Gençlik ve Spor İl Müdürü’ne Ziyaret
Konya’da “Selçuklu’nun Yıldızları” Ödül Töreni Gerçekleştirildi