11 Aralık 2018, Sal>
İNCİ KALKAN: "AVRUPA 3'ÜNCÜLÜĞÜNÜ KAZANDIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"
93 kişiyle katıldığı yarışta 3'üncü olarak Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiği için mutlu olduğunu belirten İnci Kalkan, "Bizim yarışta 93 kişi vardı. Bu yarışta Avrupa 3'üncülüğünü kazandığım için çok mutluyum. Türkiye'yi bu şekilde temsil ettiğim için federasyona teşekkür ederim. Bundan sonraki hedefim katıldığım turnuvalarda şampiyon olmak" açıklamasını yaptı.
YASEMİN CAN: "BU SEZON İSTEDİĞİM GİBİ GEÇMİYORDU AMA AMPİYONLUĞUMU KORUDUĞUM İÇİN MUTLUYUM"
3 sene üst üste büyük kadınlar yarışlarını kazanan Yasemin Can ise "Yarışmaya gitmeden önce kendimi tam hazır hissetmiyordum ve bu sezon istediğim gibi geçmiyordu ama hem şampiyonluğumu koruduğum için, hem de 3'üncü kez üst üste büyük kadınları kazandığım için çok mutluyum. Bu yarış istediğim gibi sonlandığı içi mutluyum" diye konuştu.
Diğer Haberler
Aysu Türkoğlu’ndan Tarihi Başarı
Bodrumlu 23 yaşındaki açık deniz yüzücüsü Aysu Türkoğlu, Ka’iwi Kanalı’nı 21 saatte geçerek bu kanalı geçen en genç Türk yüzü..
Trabzonspor U19, UEFA Gençlik Ligi'ni İkinci Tamamladı
Para Tekvandocularımızdan 7 Madalya
Şampiyon Galatasaray Fuzul
Şampiyon Fenerbahçe Medicana !
A Milli Takımımız UEFA Uluslar Ligi Play-Off Turu Rövanş Maçında Macaristan’ı 3-0 Mağ..